Artikel

21-06-2022 12:59

Kasteel De Keverberg: Unieke locatie voor zakelijke bijeenkomstenKasteel De Keverberg is één van de oudste kastelen van Nederland en tevens het modernste. Ontstaan in de tiende eeuw en in 2015 in een eigentijds jasje gestoken. Met haar ligging aan de Maas is het een unieke locatie voor uw personeelsfeest, vergadering, vakantie- of nieuwsjaarborrel. Door de combinatie van de bijzondere nieuwe architectuur en de middeleeuwse historie kunnen uw gasten plaatsnemen op een inspirerende locatie.


Kasteel De Keverberg beschikt over vijf ruimtes variërend van 5 tot 200 personen met voor iedere bijeenkomst, van groot tot klein, diverse mogelijkheden. Waar de kleinere vergaderzalen zich perfect lenen voor een MT-bijeenkomst of training voor uw personeel, is de grote Binnenplaats met mergelstenen muren en futuristisch glazen overkapping ideaal voor een grootschalig evenement zoals een congres of bedrijfsfeest. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijgt u daarbij cadeau.

Neem uw gasten mee op teambuilding in onze grote Kasteeltuin. Even op andere gedachten komen tijdens de vergadering of investeren in de samenwerking binnen uw team. Voor ieder doel hebben onze partners een geschikte activiteit!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze sales afdeling via info@kasteeldekeverberg.nl of 077 - 7600 666.

kasteeldekeverberg.nl

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by