Artikel

19-07-2022 12:18

Kasteeltuinen Arcen: Geef een ontspannen dagje uit cadeau!

Trakteer uw medewerkers op een ontspannen dagje uit in een groene omgeving. Kasteeltuinen Arcen stelt u in de gelegenheid om met aantrekkelijke korting entreetickets te kopen voor uw medewerkers. Een cadeau waarvan uw medewerkers ontspannen, opladen en inspiratie opdoen.


De voordelen van bedrijfstickets

Door het geven van bedrijfstickets van Kasteeltuinen Arcen laat u uw medewerkers gewaardeerd voelen. Het uitje naar het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg is uiteraard een welkome verrassing voor de ontvanger, maar doet hem als medewerker ook goed voor uw bedrijf. Voor medewerkers is het goed om even af te schakelen en tot rust te komen in het groen om zo weer bomvol met energie te komen! Verras uw personeel met tickets van Kasteeltuinen Arcen en ze zijn eerder bereid om dat stapje extra te zetten.

Ontdek Kasteeltuinen Arcen

Het bloemen- en plantenpark in Arcen beschikt over tientallen unieke tuinen en een 17e eeuws kasteel, maar is meer dan alleen prachtige flora en fauna. Er is voor het hele gezin van alles te beleven voor een heerlijk dagje uit. Bezoek een van de meerdere evenementen, wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van de horecagelegenheden. Kinderen gaan op ontdekkingstocht in het park met de speurtocht, ravotten op het speelstrand met trekvlot en voeren de dieren in de aaiweide. Een bezoek aan de Bergtuin mag ook niet ontbreken; tussen de steile hellingen, watervallen en grotten bevindt zich een avontuurlijke minigolfbaan!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze afdeling Sales & Reserveringen via reserveringen@kasteeltuinen.nl of bezoek onze website www.kasteeltuinen.nl.
 

delen:
Algemene voorwaarden