Artikel

07-02-2023 08:29

Ondernemers ontmoeten op Venlo in Business

Het nieuwe beursconcept Venlo in Business mocht afgelopen april haar debuut maken in Van der Valk Venlo. Na afloop van het evenement werd de beurs betiteld als 'frisse nieuwkomer'. Voor organisator Omzetters was er dan ook geen twijfel dat er een vervolg zou komen. "Maar we willen iedere volgende editie weer een beetje beter doen."
 

Drie jaar geleden startte Robert Hoelen zijn bedrijf Omzetters. De Venraynaar wil met zijn onderneming kwalitatieve B2B-events ontwikkelen waar onder-nemers en branches samenkomen en bedacht een beursconcept dat op vernieuwende wijze mkb-ondernemers met elkaar verbindt.

Na met Venray Big Business de regio Venray te bedienen, was Venlo voor Hoelen de logische volgende stap. "Maar in Venray zien we bijvoorbeeld ook bezoekers uit Venlo. Zo kunnen we de regio's ook mooi met elkaar verbinden. En we gaan nu ook naar Brabant. Op 30 maart staat Peelland in Business op het programma in Deurne."

Venlo in Business editie 2

Op 9 maart kunnen ondernemers en professionals weer een bezoek brengen aan Venlo in Business. Op dit moment legt de organisatie de laatste hand aan het deelnemersveld. Bezoekers kunnen volop netwerken op de beursvloer en er is een select aantal lezingen te bezoeken. "Vanaf 16:00 uur kun je ondernemers ontmoeten. We werken niet met een centraal thema, het mooie van een gevarieerde beursvloer is dat er zo veel verrassende matches kunnen ontstaan. Overigens niet alleen tussen exposanten en bezoekers, maar ook tussen exposanten onderling", vertelt Hoelen. Om 21:00 uur start een grote afsluitende netwerkborrel voor exposanten en bezoekers in Bar Ello.

Han Leenhouts

Kick-off en beursdag

Voor de exposanten van het evenement bestaat de deelname niet alleen uit de beursdag zelf. "Enkele weken voor dat het event plaatsvindt, organiseren we een kick-off voor de deelnemers", vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. "Deze kick-off willen we iedere editie op een andere manier invullen zodat we vernieuwend blijven en ook echt waarde kunnen toevoegen. Ik ben heel blij dat we voor de komende kick-off Han Leenhouts hebben kunnen vastleggen. Han is misschien wel de bekendste trainer in Nederland op het gebied van beurstrainingen en traint door heel Europa. Hij gaat onze exposanten optimaal voorbereiden en mee geven hoe zij resultaat en conversie kunnen bereiken."

Programma

De eventspecial van Venlo in Business vind je in de volgende editie van Noord-Limburg Business. Als mediapartner is Noord-Limburg Business ook weer op het evenement te vinden en besteden we de komende periode veel aandacht aan de beurs.

Kijk voor meer informatie op www.venlo-in-business.nl.


Robert Hoelen van Omzetters en Roos Creemers van Schouwburg Venray

Venray Big Business opnieuw in Schouwburg Venray

Op 21 september zal de derde editie van Venray Big Business plaatsvinden. Organisator Omzetters koos opnieuw voor Schouwburg Venray als locatie. "Deze plek past perfect in onze filosofie, we ambiëren onze events te huisvesten op sfeervolle locaties met voldoende ruimte en ruime mogelijkheden voor allerlei programma-onderdelen. Daarnaast is het geweldig samenwerken met Schouwburg Venray."


Peelland in Business in Willibrordhaeghe in Deurne

Op 30 maart vindt de eerste editie van Peelland in Business plaats in Deurne. "Met deze beurs richten we ons op de plaatsen Deurne, Asten en Someren. Het concept is gelijk aan de events in Venray en Venlo. De locatie is het historische Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, daar zijn we wel heel blij mee, vertelt Robert Hoelen. "En we worden goed ontvangen in Brabant, dat is natuurlijk minstens zo belangrijk. "

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by