Nieuws

27-11-2018 10:53

Tweede Gr8 hotel Sevenum wordt geopend

Zaterdag 1 december aanstaande zal - na Oosterhout - het tweede Gr8 Hotel haar deuren openen in Sevenum. Gr8 Hotel Sevenum is het tweede hotel uit de nieuwe Nederlandse keten Gr8 Hotels, die opgericht is door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk.

Gr8 hotels zullen gekenmerkt worden door comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers, optimaal bereikbaar voor gasten die zakelijk reizen, onderweg zijn of een weekendje weg willen. Gasten worden 24 uur per dag persoonlijk ontvangen door een gastvrouw/gastheer. Door de inzet van digitale technologie kunnen de gasten rekenen op een bijzondere, gepersonaliseerde beleving: de gast checkt in via een QR code waarna op de kamer -op basis van het voorgaande bezoek- de persoonlijke voorkeuren als klimaat en verlichting reeds ingesteld zijn. Kamers zijn al te boeken vanaf EUR 58,-.

Daarnaast is Gr8 hotels een duurzame samenwerking aangegaan met La Place restaurants die de hotelgasten van een dagverse maaltijd zullen voorzien. Smaak staat bij La Place op de eerste plaats en dat proef je in alle gerechten en producten. Daar waar mogelijk wordt gewerkt met regionale producten. 

Gr8 Investments, de investeringsmaatschappij van Martien Heinrichs en Bob en Bas van den Nieuwenhuyzen, heeft in november 2016 Autogrill Nederland gekocht. De komende tijd komen er nog zes Gr8 Hotels in Breda, Amsterdam, Leiderdorp, Meerkerk, Bodegraven en Holten. Plannen voor het verder uitbreiden van de nieuwe keten zijn inmiddels ook in de maak.