Nieuws

23-09-2019 10:03

Kom testrijden en netwerken tijdens onze bedrijfswagendag

De wereld van bedrijfswagens staat niet stil. Ook deze voertuigen worden steeds zuiniger en duurzamer en kunnen van alle denkbare luxe worden voorzien. Om een goed beeld te geven van het huidige aanbod, organiseert Noord-Limburg Business op donderdag 31 oktober in samenwerking met een aantal regionale autodealers de bedrijfswagentestdag. Tijdens dit gratis evenement kunt u verschillende modellen testen en netwerken met collega-ondernemers uit de regio. 

Wat houdt het in
U maakt op 31 oktober vier testritten, waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. Bovendien schrijft u bij elke wissel uw bevindingen van de geteste auto op. Deze bevindingen zullen samen met uw naam worden verwerkt in de testverslagen die in de november-editie van Noord-Limburg Business zullen worden gepubliceerd. Naast het rondrijden in de nieuwste modellen krijgt u als testrijders ook uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Benieuwd? Klik hier voor de sfeerimpressie en de testverslagen van de vorige autotestdag.

Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch bij Landgoed Bleijenbeek (Navigatie-adres: Horsterbeekweg, Afferden (lb))
13.00 uur Start testritten 
17.00 uur Afsluitende borrel bij Landgoed Bleijenbeek

Aanmelden als testrijder  
Heeft u interesse om deel te nemen aan dit kosteloze netwerkevenement? Bent u directeur/eigenaar of heeft bent u de beheerder van het wagenpark? Of bent u als zzp'er op zoek naar een bedrijfswagen en gevestigd in Noord-Limburg? Dan kunt u zich aanmelden via onze website. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk of model, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldformulier.

Let op: wegens gebleken grote belangstelling kan het zijn dat u op de reservelijst komt te staan. U hoort na uw aanmelding binnen drie dagen of u deel kunt nemen aan de autotestdag. Aanmeldingen met serieuze interesse in de aanschaf van een lease-auto hebben voorrang op deelname.

Interesse om uw automerk of locatie te promoten?
Wilt u als dealer uw auto ter beschikking stellen en gedurende de testdag in ontspannen sfeer uw merk presenteren aan een groep geïnteresserde ondernemers uit de regio? Dan is de bedrijfswagentestdag voor u zeker interessant. Ook zijn we voor de testdag nog op zoek naar een locatie die tijdens de tussenstop uitgebreid de kans krijgt om zich te profileren.
Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Joshua Titaley:
E: joshua@vanmunstermedia.nl 
T: 06-10067081

Updates
De komende tijd zullen er op de website regelmatig updates worden geplaatst met betrekking tot dit netwerkevenement. Houd dus de website in de gaten of volg ons op TwitterFacebook of LinkedIn!

Deze testdag wordt u aangeboden door Noord-Limburg Business. Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Joshua Titaley via joshua@vanmunstermedia.nl / 06-10067081
delen:
Algemene voorwaarden