Nieuws

25-09-2019 14:18

Regionale koplopers verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ bekend

De koplopers per regio zijn bekend en zij zetten vanaf 1 oktober de eindsprint in tot 1 november, waarna de stembussen worden gesloten. 

Om aan jongeren de vele kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in Limburg te laten zien en de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd.
Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven zijn sinds de start, 19 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl worden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en kunnen mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen.

Limburg is ingedeeld in drie regio’s en er wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. Op dinsdag 23 september zijn de koplopers per regio bekend gemaakt. Een aantal bedrijven hebben al vaker mee gedaan, maar er zijn ook een aantal nieuwkomers. De koplopers per regio en categorie zijn:

Top 9 categorie Grootbedrijf        
KLG (Noord)
DSV (Noord)
Kuypers Kessel (Noord)
Waterschapsbedrijf Limburg (midden)
VIRO (Midden)
PSW (Midden)
Meander Groep (Zuid)
Cadac Group (Zuid)
Eagle Simrax BV (Zuid)

Top 9 categorie MKB 
Volantis (Noord)
Blue Engineering (Noord)
Maaspoort (Noord)
Unicorn Grain Specialties (Midden)
Verkoelen (Midden)
Call-it (Midden)
Tobas Jeughulp (Zuid)
Conclusion Zuyd (Zuid)
True Workspace (Zuid)


Voor sommige regio’s liggen de stemmen heel dicht bij elkaar, dus alles is nog mogelijk! Het bedrijf met de meeste stemmen wint en gaat 14 november bij de Ligne in Sittard met de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ aan de haal. 

Stemmen op een favoriet bedrijf kan weer vanaf 1 oktober tot 1 november. 

De verkiezing wordt georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond. Doel van Meet the Youngsters is om jongeren, studenten en young professionals (vmbo, mbo, hbo en wo) te laten zien welke mooie bedrijven en kansen er allemaal in de regio zijn, waardoor meer jongeren gaan kiezen voor een uitdaging bij een bedrijf in de regio. 

AWVL agenda
19-08-2018 | Start regionale stemronde
18-09-2018 | Einde regionale stemronde
23-09-2018 | Uitslag eerste stemronde
01-10-2018 | Begin tweede stemronde
01-11-2018 | Einde tweede stemronde / Uitroepen regiowinnaars per categorie
14-11-2018 Finale evenement | Bekendmaking Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (tijdens het MTY partnerevent)
delen:
Algemene voorwaarden