Nieuws

08-10-2019 10:51

Reserveer nu: leadership exclusive retreat van 2B Unique op Ibiza

Ben jij klaar met alles doen vanuit je snel schakelende ‘hoofd’. Kan jij je verliezen in de to-do lijsten en blijf je rondcirkelen in vaste patronen? Wil jij de dagelijkse waan van de dag vaarwel zeggen, keuzes maken door koers te zetten vanuit jouw eigen kompas? Waardoor je je zowel in werk als privésfeer goed en energiek voelt en meer impact hebt op jezelf en je omgeving. Durf jij het avontuur aan, grenzen te verleggen en je verlangens in kaart te brengen? Dan is dit programma van woensdag 6 t/m zaterdag 9 november op magisch Ibiza echt iets voor jou!

DEEP DIVE
Deze ’deep dive’ retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon en leider. Een krachtige leider is zich bewust van de vier elementaire energiebronnen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit gaan we 4 dagen compleet voeden, zodat jij de empowering hebt om vanuit kracht, flow, energie en liefde te leven en werken. Deze retreat zorgt voor het grootste en duurzaamste transformatieproces voor jou als persoon/leider. Een transformatieproces en empowering die je nodig hebt om vanuit kracht, flow en energie te leven en te werken. De samenstelling van de retreat zit vol diepgaande verrassingselementen welke jouw transformatie tot het uiterste rekken. Met topcoaches die 4 dagen volledig jou de persoonlijke begeleiding geven en een uitgebreide follow-up met live masterclass in NL. Dit alles om alleen maar te gaan voor het beste transformatieproces. Uiteraard zijn de paarden als katalysator onmisbaar tijdens deze dagen.


JOUW KOERS – ENERGIE – VERTROUWEN – LEF - KEUZES
-Transformerend en compleet programma met uitgebreide kick-off en follow-up.
-Exclusieve kleine groep met gelijkgestemde deelnemers
-Exclusieve persoonlijke begeleiding van topcoaches
-Life-changing
-4 dagen All Inclusive, volledig ontzorgt inclusief vlucht en verblijfskosten
-Toplocatie Can Sastre, rust, natuur, goede culinaire ontzorging

MAGISCHE PLEK
Op magische en unieke plekken op Ibiza! Weg van de drukte. De retreat vind plaats bij Agroturismo Can Sastre. Het is een oude finca op een schitterend, centraal gelegen stukje grond op Ibiza. De boerderij is omringd door prachtige sinaasappelbomen, olijfbomen, bougainvilles en palmen. Deze idyllische omgeving maakt van Can Sastre een waar privéparadijs wat alles biedt voor de transformatiereis. De masterclass is op de unieke en sfeervolle locatie van 2B Unique, te Haalderen NL.

DEELNEMEN EN AANMELDEN
Deze retreat is voor een exclusieve kleine groep gelijkgestemden (directeuren, managers, ambitieuze professionals, ondernemers). Max. 6 deelnemers. Definitieve aanmeldingen gaan gepaard met een korte telefonisch kennismakingsgesprek om beide richtingen elkaars verwachtingen in kaart te brengen. Wil je samen komen met een partner, collega dan is er een unieke mogelijkheid om voor een partnertarief samen te komen.

INFORMATIE
Er is maar een beperkt aantal plaatsen (max. 6). VOL = VOL Reeds 3 gereserveerd.

Durf jij? We spreken je graag!

Behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met Kim Schamp-Doornenbal op via 06-24420158 / contact@2b-unique.nl

Voor meer informatie www.2b-unique.nl/retreat
delen:
Algemene voorwaarden