Nieuws

08-10-2019 10:52

Zo bespaar je jouw database administrator tijd en energie (en dus kosten)

De online wereld ontwikkelt zich razendsnel. In die wereld dragen wij graag ons steentje bij om de automatisering zo soepel, snel en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden services aan om de databases op maat te maken, want ieder heeft zijn wensen en voorkeuren, maar wij ontwikkelen ook nieuwe tools.

Zo hebben wij begin maart onze nieuwste tool gelanceerd: SQL Server Desire State Configurator of kort weg SSDSC. Werkzaamheden welke repeterend zijn, zijn verleden tijd. Met behulp van deze tool kunnen wij de repeterende werkzaamheden automatiseren. Waar de database administrator liever zo weinig mogelijk tijd aan wil besteden.

Voor database administrators die jouw bedrijf verder kunnen helpen is het geen uitdaging om allerlei onderhoudsprocedures te moeten uitvoeren. Zij willen zich richten op de toekomst: ontwikkelingen en uitdagingen. Onze tool bespaart tijd en energie voor een database administrator en kosten voor de opdracht- of werkgever. Deze tool past d.m.v. instellingen en procedures de database omgeving aan naar het gewenste niveau. Denk hierbij aan back-up scripts, user namen maar ook procedures waarbij bijvoorbeeld privé gevoelige gegevens in gezien kunnen worden. Aan de hand van de instellingen kan je automatisch de tool zijn werk laten doen en op vaste tijdstippen een scan laten uitvoeren.

Met deze tool bespaar je een database administrator zo’n 50 procent aan kostbare tijd. De tool is te downloaden via onze website en is veertien dagen op proef te gebruiken. We blijven de tool ook door ontwikkelen en op maat aanpassen voor klanten, die inmiddels enthousiaste reacties hebben teruggekoppeld. Een grote hosting partij heeft ook al bij ons aangeklopt. Zo blijven we kijken waar voor ons kansen en uitdagingen liggen om deze online wereld sneller, efficiënter en veiliger te maken.

www.sqltreeo.com
delen:
Algemene voorwaarden