Nieuws

11-11-2019 11:38

Stephan Hamers wint de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2019

De jury heeft Stephan Hamers van Hamers Leidingtechniek uit Boxmeer – afgelopen donderdag 7 november in Schouwburg Cuijk – beloond met de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2019. Ook is Stephan Hamers dit jaar de publieksfavoriet. De zilveren prijzen gaan deze editie naar Rob Besemer van Mill Panel uit Mill en Stijn Heijs van Henra Aanhangwagens uit Overloon. Corné Kremers uit Mill is dit jaar geëerd met de Prijs voor Opmerkelijk Ondernemerschap. Tout ondernemend Land van Cuijk & Noord-Limburg heeft genoten van een avond vol entertainment, inspirerende gesprekken en natuurlijk het netwerkmoment na afloop. 

Ieder jaar lukt het de selectiecommissie van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg weer om drie verrassende ondernemers te selecteren. Aan de jury dan de lastige taak om te beslissing wie zich Ondernemer van het Jaar mag noemen. Waarom ze voor de winnaar gekozen hebben? “Stephan Hamers staat tussen zijn mensen. Hij kent zijn klanten en luistert naar hun problemen. Samen met zijn team bedenkt hij de beste oplossingen, maakt de voor de klant beste keuzes en zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Dat geeft een tevreden klant. Daarin ligt de toegevoegde waarde van deze ondernemer.”

In 2011 heeft Stephan Hamers zijn bedrijf Hamers Leidingtechniek opgericht. Door zijn werk bij ingenieursbureaus en aannemers had hij de nodige kennis opgebouwd op het gebied van inspecties en herstelwerkzaamheden van rioolsystemen. Anno 2019 is zijn bedrijf de gespecialiseerde aannemer van sleufloze riool reparatie- en renovatietechnieken. Inmiddels zijn er dagelijks zo’n 15 medewerkers onderweg. Daarnaast wordt geregeld gebruik gemaakt van gelieerde Duitse bedrijven voor de inzet van extra mankracht.

 

Algemene voorwaarden