Nieuws

18-11-2019 09:22

KLG Europe (groot bedrijf) en Volantis (MKB) verkozen tot de Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg 2019/2020

Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekendgemaakt.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven, een record aantal van 135, zijn sinds de start, 19 augustus, fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen. Door actief campagne te voeren worden medewerkers, klanten en studenten geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. 

Dit jaar zijn er een record aantal van meer dan 8000 stemmen uitgebracht. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent. 

Tijdens het drukbezochte Partner Event van Meet the Youngsters, met onder andere gedeputeerde Joost van den Akker van de provincie Limburg, zijn de winnaars KLG Europe (Groot bedrijf) en Volantis (MKB) op feestelijke wijze bekendgemaakt!

Voor deze verkiezing wordt onderscheid gemaakt tussen MKB en Groot bedrijf. De regiowinnaars zien er als volgt uit:

Categorie Groot Bedrijf:
Provincie Winnaar/ Regio Noord: KLG Europe 
Regio Midden: PSW
Regio Zuid: MeanderGroep

Regiowinnaars categorie MKB:
Provincie Winnaar/Regio Noord: Volantis 
Regio Midden: Verkoelen Dakspecialisten Weert
Regio Zuid: Tobas Jeugdhulp

Tegelijkertijd zijn alle deelnemende bedrijven winnaars, doordat ze zich in de kijker hebben gezet bij studenten en hun omgeving!

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en  de Limburgse Land en Tuinbouwbond.

Algemene voorwaarden