Nieuws

19-11-2019 12:16

Je bedrijf groen en voordelig verlichten? Dat kan!

TL verlichting is absoluut niet meer van deze tijd. In een wereld waarin vergroening en verduurzaming een prominente rol speelt, is led verlichting dé manier voor bedrijven om ontzettend makkelijk hun steentje bij te dragen. Waarom? Dat lees je hieronder!

Een van de grootste voordelen van led panelen is dat ze niet warm worden. De lamp kan daardoor niet doorbranden. Bovendien zit de elektronica in betere behuizingen, waardoor de lamp nauwelijks stuk zal gaan. Dit alles zorgt ervoor dat led verlichting extreem lang meegaat. Dat werkt vervolgens door in de kosten. Een lamp die langer meegaat hoeft uiteraard minder snel vervangen te worden. Tel hierbij op dat led panelen minder stroom verbruiken dat gebruikelijke verlichting en het kostenplaatje kantelt steeds verder in het voordeel van led.

Een bijzonder aspect van led panelen is dat ze fel licht afgeven. Dit licht is feller dan wat gebruikelijke verlichten, zoals TL balken, afgeven. Het imiteert daardoor het zonlicht meer. Dit heeft een positief effect op de gezondheid en prestaties van werknemers. Het licht van de zon stimuleert de aanmaak van serotonine en dat maakt ons vrolijk. Door uitstekende verlichting te hebben op kantoor, blijven werknemers vrolijker en daardoor fitter. Prestaties zullen nóg beter worden!

Niet alleen op kantoor wordt led verlichting ingezet. Sta je voor het rode stoplicht, dan schijnt er in dat stoplicht een ledlamp. En wat te denken van de afstandsbediening? Er zijn talloze mogelijkheden om led verlichting toe te passen, doordat led zo compact is. Dat led in verschillende kleuren te verkrijgen is, helpt hier zeker aan mee. Die toepassing zou tevens op kantoor gebruikt kunnen worden. Een speciale kamer met rustgevend blauw licht? Met led panelen is dat mogelijk! Tot slot geeft led verlichting geen uv-straling af, waardoor het prima gebruikt kan worden bij het verlichten van oude, kwetsbare objecten, zoals schilderijen.
 

Algemene voorwaarden