Nieuws

23-12-2019 13:07

VVV-Venlo presenteert de VVV Foundation

Tijdens de Maatschappelijke Themawedstrijd VVV-Venlo – PEC Zwolle heeft VVV-Venlo ten overstaan van samenwerkingspartners, projectdeelnemers én alle wedstrijdbezoekers de ‘VVV Foundation’ gepresenteerd. De maatschappelijke stichting van de club, sinds 2010 actief onder de naam VIA VVV, is daarmee omgedoopt tot de VVV Foundation om het succesvolle één-tweetje met de club nóg meer kracht bij te zetten.

De VVV Foundation wordt als kartrekker én vliegwiel op maatschappelijk vlak namelijk gesterkt door de unieke eigenschappen van de club. De enorme aantrekkingskracht van sport én in het bijzonder van betaald voetbal speelt daarbij een belangrijke rol. De kracht van het ‘merk VVV-Venlo’, de ‘WOW-omgeving’ van Covebo Stadion - De Koel -, de voorbeeldfunctie van de spelers als rolmodel, het landelijke bereik van het platform dat de club biedt en het enorme netwerk dat de club bezit. 

Het zijn ‘Unique Selling Points’ van de club, die de VVV Foundation gericht inzet om hét verschil te maken voor mensen uit verschillende doelgroepen in de regio Noord- en Midden Limburg. De VVV Foundation gaat echter ook grensoverschrijdend te werk met projecten in het Duitse Nordrhein Westfalen. Dit alles met als doel het creëren van bewustwording én het uiteindelijk bewerkstelligen van gedragsverandering op het gebied van gezonde leefstijl, participatie en persoonlijke ontwikkeling.

De diverse succesvolle maatschappelijke projecten en initiatieven, die al jaren door de maatschappelijke stichting worden georganiseerd in samenwerking met verschillende projectpartners, krijgen hiermee een vervolg onder de vlag van de VVV Foundation.
delen:
Algemene voorwaarden