Nieuws

24-03-2020 15:27

VVV-Venlo staat Samen Sterk via nieuw online platform

‘Samen staan we sterk in moeilijke tijden.’ Dat is het devies van VVV-Venlo. En dat we momenteel in een moeilijke tijd zitten, is onmiskenbaar. Het Coronavirus heeft heel de wereld in zijn greep. En dat heeft verregaande gevolgen, zo blijkt. Gelukkig halen moeilijke tijden ook vaak het beste in de mens naar boven. Mensen zetten zich in voor de samenleving. En VVV-Venlo wil daarin, samen met de VVV Foundation ook een
belangrijke rol spelen. 

Nu iedereen de adviezen van de overheid verstandig opvolgt en daardoor aan huis gekluisterd is, zijn gezondheid en betrokkenheid belangrijke thema’s. VVV-Venlo gaat daarbij helpen. De club adviseert: blijf thuis, maar blijf ook gezond en betrokken. Dat kan alleen samen: VVV Samen Sterk. Juist nu! Via het Platform VVV Samen Sterk brengen club én Foundation tal van bestaande initiatieven, maar ook initiatieven die komende tijd nog worden ontplooid, samen. Dit om het belang van thuis blijven te benadrukken, maar ook om thuis zitten leuker én leerzamer te maken en eenzaamheid tegen te gaan.

Samen Thuis, Samen Gezond. Samen Betrokken.
VVV Samen Sterk is er voor VVV-supporters in alle leeftijden. Van jong tot oud. Schoolgaande kinderen vinden er leuke en leerzame dingen. Jongeren kunnen, samen met de VVV-esporters meedoen aan diverse online games in het kader van #StayAtHomeVVV. Maar ook volwassenen en ouderen met een geelzwart hart blijven middels het platform op de hoogte van al het nieuws, interviews, achtergronden en diverse maatschappelijke initiatieven die de club in deze bizarre tijd ontplooit en kunnen zich daar ook bij aansluiten óf aan bijdragen.

Algemeen Directeur Marco Bogers van de club: “Als betaald voetbalclub kunnen we met onze unieke eigenschappen én met de kracht van voetbal het verschil maken op veel gebieden. Samen met de VVV Foundation hebben we dan ook gezegd: de schouders eronder! We richten een platform op om aandacht te vragen voor de uitgevaardigde maatregelen, mensen te steunen, het thuisblijven aangenamer te maken en eenzaamheid tegen te gaan.
Daarnaast willen directie en medewerkers op persoonlijk vlak ook een bijdrage leveren in deze moeilijke tijden. Wij kunnen bijvoorbeeld fungeren als een soort van vraagbaak en een ondersteunende functie vervullen voor mensen en bedrijven die het nu moeilijk hebben op welk vlak dan ook. Eén telefoontje kan dan soms al wonderen verrichten.”

Het nieuwe platform is online te vinden via www.vvv-venlo.nl/samensterk en op de social mediakanalen van de club via de hashtag #VVVSamenSterk
delen:
Algemene voorwaarden