Nieuws

17-06-2020 11:51

Gratis webinar de essentie van gastvrijheid

Gastvrijheid en 1,5 meter afstand! Gaat dat? Hoe vind je balans tussen de protocollen en gastvrijheid? Na de zeer succesvolle webinar 'De essentie van ondernemerschap' op 27 mei organiseert collega-magazine Oost-Gelderland Business in samenwerking met Frank Rekers van 4Human Training, Coaching & Advies op 25 juni een gratis online bijeenkomst over gastvrijheid in coronatijd. 

In dit webinar krijg je inzichten over de gastvrijheid, hoe je toch het verschil kunt maken, inspiratie en tips hoe gastvrijheid in te zetten in tijden van corona en hoe hier leiding gaan te geven. De essentie van gastvrijheid gaat om meer dan een lach alleen. Dat ga je ervaren in dit webinar. Het webinar is bewustwordend, leuk, inspirerend en praktisch: “vandaag geleerd, morgen toegepast”.

De inhoud van de webinar:

-    De maatschappelijke beweging: de 1,5-meter-economie
-    Basisprincipes gastvrijheid
-    Houding en gedrag en woordkeuze
-    Belemmerende factoren om niet gastvrij te zijn
-    De stappen van gastgerichtheid
-    Leidinggeven aan thema gastvrijheid

Doelgroep:
Voor ondernemers, leidinggevenden, CEO’s, teamleiders, managers, zzp'ers en iedereen die leiding geeft aan gastvrijheid en zich daarin wil ontwikkelen.

Datum: donderdag 25 juni
Tijd: 9.00-10.30
Aanmelden: klik hier om je aan te melden voor de webinar

Over de trainer
Frank Rekers is een zeer gedreven leiderschaps-, team en ondernemerscoach en geeft regelmatig workshops, webinars en masterclasses. Met zijn jarenlange ervaring, zijn bevlogenheid en Nelson Mandela als inspiratiebron weet hij deelnemers zoals offline als online te inspireren en te raken. Naast zijn bedrijf 4Human Training, Coaching & Advies coacht Frank ondernemers in hun persoonlijke groei en zakelijk succes. Wil je liever op individuele basis of met je team op weg geholpen worden? Vraag een vrijblijvende intake aan via info@4human.nl.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay 

 
delen:
Algemene voorwaarden