Nieuws

07-09-2020 15:16

Dorena Gulpers nieuwe jurist ZUID juristen

De 41-jarige Dorena Gulpers is woonachtig in Landgraaf en beschikt over een ruime juridische ervaring. In 2002 voltooide Dorena haar rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht. Hierna startte zij haar loopbaan in de advocatuur waar zij met name zaken behandelt op het gebied van contractenrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Binnen Wiertz Company zal Dorena Gulpers vanuit Zuid Juristen allround commerciële juridische diensten aanbieden aan ondernemers. Daarnaast zal zij als legal counsel verantwoordelijk zijn voor de juridische zaken. Een mooie aanvulling op de dienstverlening van Wiertz Company in de wereld van mens en werk.

Groeiambities waarmaken
“Met de toevoeging van Dorena Gulpers beschikken we over een daadkrachtig persoon die zeer waardevolle kennis en ervaring meeneemt vanuit haar juridische verleden bij diverse organisaties”, geeft Roger Holtus, CEO van Wiertz Company aan. “Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met haar onze groeiambities waar gaan maken en een mooie toekomst tegemoet gaan.”

’’Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging met Wiertz Company. Samen kunnen wij het brede scala van diensten kracht bijzetten op juridisch vlak’’, aldus Dorena Gulpers.

Toonaangevende marktleider
ZUID juristen maakt onderdeel uit van Wiertz Company. Wiertz Company bestaat inmiddels 23 jaar en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships.
Sinds de start in 1997 is Wiertz Company uitgegroeid tot de toonaangevende marktleider op het gebied van mens en werk in Zuidoost-Nederland en daarbuiten steeds nadrukkelijker actief met gespecialiseerde diensten.

Met labels zoals Wiertz Personeelsdiensten, ZUID recruiters, ZUID salarisverwerkers, Payroll Nederland en Contracting Nederland heeft de organisatie 26 filialen binnen en buiten Zuidoost-Nederland en ook in Duitsland en Polen. Er werken dagelijks 100 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. Hierdoor noteert Wiertz Company in 2020 een autonome begroting van bijna 80 miljoen euro.

 
delen:
Algemene voorwaarden