Nieuws

24-11-2020 08:54

Gijs Hendrikx (Mr Jigs Venlo) finalist Hotello of the Year Award 2020

Gijs Hendrikx, Ilona van Rooij en Juliette Zwaan lieten meer dan 50 genomineerden en 7 halve finalisten achter zich. Tijdens de vakjury bijeenkomst die afgelopen dinsdag 17 november plaatsvond hield de Top 10 een pitch in de vorm van een Pecha Kucha (20 slides, elk 20 seconden in beeld). Volgens de vakjury was het een lastig besluit. Het waren tien prachtige verhalen en ijzersterke Hotello’s die stuk voor stuk thuis hoorden in de Top 10 van de Hotello of the Year Award.

Hotello of the Year Award 2021
Ieder jaar reikt HotelloTOP deze onderscheiding uit aan dé Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche in 2020. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Bovendien heeft deze persoon in 2020 onderscheidend gepresteerd en draagt met trots de naam Hotello uit! De vakjury bestond dit jaar uit: Caroline Receveur, Jakob-Jan Blaauw, Klaas-Wybo van der Hoek, Marc van Boekholt, Menno Djie, Peter Heule, Rick de Jonge, Robert Melaard, Stephanie van Oorschot en Wenda Linthorst.

Vervolgprocedure
Op maandag 23 november starten de finalisten met hun online campagnes. Hun doel is om zoveel mogelijk stemmen te werven. Vanaf 14 december kan het publiek online stemmen voor hun favoriete Hotello. Deze stemmen tellen voor een deel mee in de einduitslag van de award. Volg de finalisten en hun campagne op de voet via de Facebook en Instagram pagina’s van HotelloTOP.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by