Nieuws

25-11-2020 13:27

Operational Excellence: onderscheidende bedrijven in de maakindustrie

Robert Greve Interim Management helpt bedrijven in de maakindustrie op het gebied van Operational Excellence. Operational Excellence is een filosofie waarbij het gaat om onderscheidend te zijn in bedrijfsprocessen en de klant centraal staat. Hierbij gaat het om waarde toevoegen met als inzet o.a. een lagere kostprijs, hogere productiviteit, betere kwaliteit, meer flexibiliteit, hogere snelheid en innovatievermogen. De werkwijze van Robert Greve Interim Management is gericht op drie focusgebieden met een pragmatische aanpak; strategie, leiderschap en continu verbeteren.

De ondernemer achter Robert Greve Interim Management is een gedreven en resultaatgericht persoon met meer dan 17 jaar ervaring als operationeel leidinggevende bij Defensie en in de Automotive. Als persoon, maar ook als leidinggevende is hier een stevige fundering gelegd voor zijn verdere carrière. Ook in de rol als opleidingsmanager heeft Robert zich gespecialiseerd in leiderschap en verandermanagement.

Gericht op innovatie en technologie heeft Robert tijdens Covid-19 samen met een Belgische ondernemer Nico Vlachakis de krachten gebundeld, waaruit OPIT (Operational Information Technology) is ontstaan. OPIT richt zich op de visuele weergave van real-time informatie (middels een dashboard) die een organisatie nodig heeft voor hun beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvormingsproces.

 
delen:
Algemene voorwaarden