Nieuws

01-04-2021 08:00

Panattoni Nederland benoemt Tom Bonants tot Business Development Manager

Tom Bonants is per 1 april toegetreden tot het team van Panattoni Nederland als Business Development Manager. In zijn nieuwe rol richt Tom zich onder andere op het verwerven, invullen en vercommercialiseren van grondposities en op het begeleiden van eindgebruikers gedurende de realisatie van onze projecten. Daarnaast legt Tom zich toe op het onderhouden van relaties met eindgebruikers om in te spelen op de behoeften die er in de industriële en logistieke markt leven en tot maatwerk oplossingen te komen.

Tom heeft zijn veelzijdigheid, kennis en kunde voor het invullen van deze functie opgedaan door al meer dan tien jaar werkzaam te zijn binnen de Nederlandse vastgoedsector, waarvan de laatste 7 jaar bij Cushman & Wakefield als Real Estate Advisor Industrial. Tom kenmerkt zich door zijn vermogen om goed te luisteren en oplossingsgericht te denken.

Tom Bonants: “In mijn gesprekken met Panattoni sprak mij de betrouwbaarheid, professionaliteit, gedrevenheid en het enthousiasme van alle Panattoni collega’s ontzettend aan. Dit overtuigde mij ervan dat dit voor mij een hele mooie nieuwe stap in mijn carrière is. Ik heb bij mijn vorige werkgever aardig wat ervaring opgedaan met het verkopen van relatief grote herontwikkelingslocaties (ook wel brownfields). Deze ervaring past goed bij mijn nieuwe rol bij Panattoni.”

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur Panattoni Nederland: “Wij vinden het belangrijk dat onze mensen toegankelijk, nuchter en oplossingsgericht zijn. Tom past met zijn achtergrond en zijn persoonlijkheid perfect binnen het team van Panattoni Nederland. De groei van Panattoni, zowel in organisatie als in projecten, was in 2020 zeer substantieel. Tom zal een mooie bijdrage gaan leveren in de kwantiteit, maar vooral ook in de kwaliteit van ons team en bijdragen als Business Development Manager om onze groei ambitie voor 2021 en de komende jaren te ondersteunen.”

Panattoni Nederland is onderdeel van Panattoni Europe, marktleider in industrieel vastgoed in Europa. Panattoni heeft reeds 10 miljoen m2 in Europa ontwikkeld en is de meest actieve ontwikkelaar sinds 15 jaar in dit marktsegment. In Limburg heeft het bedrijf distributiecentra ontwikkeld in Roermond, Wessem, Heerlen. Het is Panattoni’s missie om lokale bedrijven te ondersteunen met het leveren van multifunctionele, (built-to-suit) warehouse projecten. Teneinde de doelstelling tot het ontwikkelen van deze projecten te bereiken, koopt Panattoni gronden op de meest strategische locaties in Nederland en treedt op als expert in elke fase van het investerings-traject.

“Go Earthwise with Panattoni” - door heel Europa, zijn BREEAM/LEED/DGNB certificaten toegekend aan projecten ontwikkelt door  Panattoni  die een totaaloppervlak beslaan van 2,2 miljoen m2 en daarnaast zit 2,5 miljoen m2 in het proces tot certificering. Panattoni implementeert duurzame ontwikkel-concepten en creëert een nieuwe standaard voor haar distributiecentra in Europa waarbij 
voorop staat de impact van de nieuwe projecten op de natuurlijke omgeving te minimaliseren.


 
delen:
Algemene voorwaarden