Nieuws

01-04-2021 14:15

Visit Noord-Limburg sluit aan bij Limburg promotie

De promotie- en marketingorganisatie Visit Noord-Limburg (VNL) is toegetreden tot SVL, de Samenwerkende VVV’s en regionale marketingorganisaties in Limburg. De bedoeling is dat SVL in opdracht van de Provincie Limburg de komende jaren de promotie van Limburg als totaal ter hand gaat nemen.

Gezamenlijk promoten
In deze Limburgse marketingorganisatie zijn naast VNL, ook de promotie-organisaties Visit Zuid-Limburg, Maastricht Marketing en VVV Midden-Limburg betrokken. De interim-voorzitter van de Raad van Toezicht van SVL de heer Wim Heuts is zeer verguld met feit dat we met de toetreding van VNL uit Noord-Limburg nu met alle toeristische regio’s in Limburg gezamenlijk kunnen gaan werken aan de promotie van Limburg. Dit nadat onlangs door de politiek vroegtijdig de stekker uit de stichting Destination Marketing Limburg i.o. was getrokken en de promotie van Limburg dreigde stil te vallen. 

Noord-Limburg
Ook de voorzitter van Visit in Noord-Limburg, de heer Martin van Wiefferen, is enthousiast over de samenwerking in Limburg. Hij is blij dat hij middels de deelname in deze Limburgse promotie-organisatie inspraak krijgt in het verder vormgeven en uitvoeren van de Limburg promotie. Voor Noord-Limburg is het ontzettend belangrijk om op toeristisch vlak te kunnen meeliften met de rest van Limburg. Wij stemmen nu al voor een groot deel ons beleid af op de Limburgse verhaallijnen en thema’s. Er is namelijk veel werk aan de winkel. Ondernemers zitten te springen om extra promotie, zeker als straks hopelijk veel corona-maatregelen worden opgeheven en gasten weer meer dan welkom zijn in deze mooie Provincie en in onze aantrekkelijke toeristische regio’s, aldus Van Wiefferen. 

Vrijetijdsaanbod
Visit Noord-Limburg is een jonge organisatie opgericht in 2020 met als missie om de aanwezige gasten in deze regio optimaal te informeren, gebruikmakend van moderne (digitale) kanalen. Dit gebeurt met de slogan ‘fijn dat je er bent…!’. Tevens wil VNL samen met ondernemers en de overheid via lokaal-overstijgende projecten een bijdrage leveren aan een kwaliteitsverbetering van het vrijetijdsaanbod in de regio. VNL profileert zich als een organisatie ‘van, voor en door ondernemers’ en wordt ook voor een groot deel gefinancierd door inmiddels meer dan 450 betrokken ondernemers.

 
delen:
Algemene voorwaarden