Nieuws

23-04-2021 14:23

Proeflokaal Goesting uit Venray krijgt een frisse start

Woensdag is het zover, de terrassen van Limburg mogen open. Proeflokaal Goesting uit Venray kreeg vandaag een grote schoonmaak. Het proeflokaal is de Limburgse winnaar van de actie Een Frisse Start, waarbij horecaliefhebbers hun favoriete horecagelegenheid konden nomineren voor een frisse start. In totaal kregen twaalf winnaars, uit elke provincie één, een frisse start aangeboden en ook bij  Proeflokaal Goesting hielp een schoonmaakteam de boel weer spic en span te maken voor heropening. Een Frisse Start is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca een hart onder de riem steken en een duurzame en schone aftrap geven van een het terrassenseizoen.

Vanaf begin maart kon iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start via de actiewebsite. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd werd, mag zich nu de winnaar van de provincie noemen. Vanuit het hele land zijn er duizenden stemmen binnengekomen. Gijs Schapendonk, eigenaar van Proeflokaal Goesting is de gelukkige winnaar in Limburg: “Geweldig dat we het terrassenseizoen met een flinke schoonmaakbeurt aftrappen. Een ultieme frisse start maken we op deze manier!”

Klaar voor heropening
Vandaag meldde het schoonmaakteam van HYGENIQ, bewapend met een Clean Air fogger en een cadeaupakket met schoonmaakproducten, zich bij Proeflokaal Goesting. In twee uur tijd werd de zaak van top tot teen gereinigd. Een doek over de tafels, de glazen door het sop en een dweil door het toilet. En natuurlijk: zo hygiënisch en veilig mogelijk met inachtneming van de coronamaatregelen.

Milieuvriendelijke en effectieve schoonmaak
HYGENIQ wil de manier waarop we schoonmaken veranderen. Hygiëne is in de horeca, nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang en met de producten van de producent van ecologische schoonmaakmiddelen wordt deze op een veilige manier gewaarborgd. Anders dan veel andere schoonmaakmiddelen, worden deze producten gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Dat betekent dat er geen giftige dampen vrijkomen door schadelijke stoffen en dat het afvalwater niet vervuild wordt. HYGENIQ laat met haar duurzame producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet.

Fotografie: Saskia Hoedemaekers
 
delen:
Algemene voorwaarden