Nieuws

12-07-2021 12:31

Congresbureau regio Venlo van start

Op maandag 12 juli is het startschot gegeven voor het Venlo Convention Bureau, dat de regio Venlo gaat presenteren als de ideale bestemming voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. Het initiatief is afkomstig van een grote groep hoteliers, evenementenlocaties en citymarketingorganisatie Venlo Partners en wordt ondersteund door de gemeente Venlo. 

Marcel Tabbers van Venlo Partners: “In de compacte en historische Venlose binnenstad zijn tal van faciliteiten die uitstekend geschikt zijn voor bijeenkomsten in de zakelijke markt. Denk aan de Maaspoort, Domani, CityCinema en Limburgs Museum. Daarnaast zijn er tal van hotels waar zakelijke gasten uitstekend ontvangen kunnen worden.” 

Boy Haenen, projectleider van het Venlo Convention Bureau: “In Venlo en de omliggende gemeenten Horst aan de Maas en Peel en Maas zijn liefst 22 locaties bij het initiatief aangesloten. Daaruit blijkt de wens om gezamenlijk deze aantrekkelijke regio, met veel bedrijvigheid op het vlak van agro/food, logistiek, maakindustrie en toerisme nog meer bekendheid te geven. De diversiteit is groot met hotels en evenementenlocaties in het gezellige stadscentrum of het natuurrijke buitengebied, modern of historisch, groots of intiem.”

Venlo Convention Bureau heeft zich ten doel gesteld binnen twee jaar 4.000 nieuwe zakelijke bezoekers te ontvangen en 2.000 hotelovernachtingen te realiseren. 

 
delen:
Algemene voorwaarden