Nieuws

14-07-2021 13:42

Trimaxx, de Telecom specialist van Noord-Limburg bezorgt taarten aan zijn klanten

Trimaxx levert scherpe en flexibele zakelijke mobiele abonnementen en is onlangs gestart met een TAART actie! Lever uw laatste facturen aan van de huidige provider en Trimaxx maakt een analyse van de zakelijke mobiele abonnementen binnen uw organisatie. Voor het aanleveren van de huidige facturen en gegevens belonen wij uw organisatie met een overheerlijke Trimaxx Taart.

Uit analyses blijkt vaak dat er onnodig veel wordt betaald voor te grote of te kleine spraak- en databundels of abonnementen die al geruime tijd inactief zijn. Met onze analyse kunnen we u helpen om kosten te besparen en spraak- en databundels efficiënter te gebruiken.

Trimaxx levert abonnementen van alle gerenommeerde providers op basis van de betrouwbare netwerken van Vodafone, KPN en T-Mobile. Naast ons uitgebreide mobiele aanbod, leveren wij ook internet en VoIP telefonie. Wij kunnen uw onderneming VDSL, Glasvezel en 4G internet bieden, voor aantrekkelijke prijzen. Werk efficiënter met betrouwbaar en snel internet! Kijk direct wat wij uw onderneming kunnen leveren, en voor welk tarief, op Trimaxx.nl/postcode-check.

Een offerte doornemen onder het genot van een stukje taart, wie wil dat nu niet? Ga naar Trimaxx.nl/aanbod-op-maat voor meer informatie.

Hoe kunnen onze adviseurs u helpen?
-Team Trimaxx

 
delen:
Algemene voorwaarden