Nieuws

21-07-2021 08:32

Toerisme Noord-Limburg open voor business

De afgelopen dagen heeft Limburg in het teken gestaan van enorme waterstanden en overstromingen met alle gevolgen van dien. Ondanks de enorme schade die een flink aantal inwoners en ondernemers hebben opgelopen, is het grootste gedeelte van onder andere Noord-Limburg gelukkig gespaard gebleven. Veel toeristische ondernemers in Noord-Limburg krijgen echter veel annuleringen binnen omdat vakantiegangers denken dat het gebied niet toegankelijk is vanwege het hoge water.

Op een paar ondernemers na is alles open en kan men gewoon vakantie vieren. Mocht je dus nog die laatste zakelijke meeting voor het zomerseizoen of die privé-vakantie hebben geboekt en je locatie ligt niet in de buurt van de Maas, dan is de kans groot dan jouw bijeenkomst gewoon door kan gaan! Met je komst steun je bovendien de horeca-ondernemers die vanwege de coronacrisis een lastig jaar achter de rug hebben.

Zoek je nog een leuke vakantiebestemming, of wil je alvast zelf even de sfeer proeven voor je zakelijke events in het najaar? Dan kun je met een gerust hart naar het noorden van Limburg komen. Check de websites van de aangesloten toeristenplatforms voor meer informatie en tips.
 
delen:
Algemene voorwaarden