Nieuws

09-09-2021 15:42

VOETBALBANK project in Venlo: doneer een compleet verzorgde voetbaldag voor kinderen

Gedurende deze zomer steunen we met Noord-Limburg Business een actie van onze collega’s van jeugdvoetbalmagazine PANNA! Samen met Voedselbanken Nederland zetten zij zich in voor het VOETBALBANK project. Hierbij ontvangen kinderen (7-13 jaar) die het thuis minder breed hebben een compleet verzorgde PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij Venloosche Boys op 27 oktober. Via Noord-Limburg Business kunt u nu tickets doneren!

Adverteren = doneren
Om dit project een vliegende start te geven stellen we bij iedere advertentieplaatsing in de oktobereditie van Noord-Limburg Business deelnametickets voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag ter beschikking aan kinderen uit de regio Venlo. Ieder kind ontvangt hierbij een deelname aan de voetbaldag, een compleet tenue én een voetbal!

We verstrekken deze tickets aan de lokale voedselbank zodat deelnemers geen extra reiskosten hebben voor deelname. Deze lokale banken zorgen voor de juiste verdeling van de tickets en ballen. De tenues ontvangen de kinderen tijdens het event.

Doe ook mee in de oktobereditie en scoor gratis tickets voor de Voedselbank:

2/1 pagina advertorial en sponsor automatisch 11 kinderen!
€ 1675,-

    
1/1 pagina advertentie/advertorial en sponsor automatisch 8 kinderen!
€ 1050,-
    
1/2 pagina advertentie en sponsor automatisch 5 kinderen!
€ 650,-
   
1/4 pagina advertentie en sponsor automatisch 3 kinderen!
 € 400,-

    
Tevens worden uw bedrijfsnaam en link opgenomen bij de supporters van dit project op www.pannasterrenteam.nl/maatschappelijk.
Bij sponsoring van ten minste 8 kinderen plaatsen we ook een banner met uw bedrijfslogo.

Doet u ook mee aan onze zomeractie? Deze actie loopt tot en met vrijdag 17 september. Neem voor meer informatie contact op met media-adviseur Aysun Mahubessy-Saruhan via 06-41695452 of aysun@vanmunstermedia.nl.

Over PANNA!

PANNA! Magazine richt zich jongens en meiden van 7-13 jaar en gaat altijd voor het stimuleren van lezen en sporten. Wetenschappelijk is namelijk bewezen dat sporten zorgt voor een groter geluksgevoel!

Uit dat oogpunt is 4 jaar geleden een eigen evenement ontwikkeld, het PANNA! Sterrenteam.

Tijdens 40 voorrondes in Nederland krijgen kinderen de mogelijkheid zich te kwalificeren voor de landelijke finaledag. Op de finaledag worden 3 teams geformeerd. Zij krijgen professionele begeleiding en spelen een internationaal jeugdtoernooi. Dit jaar seizoen zijn de hoofdtrainers Ruben Schaken (ex-Feyenoord en Oranje), Richard Knopper (ex-Ajax) en Kika van Es (vrouwen-international).


Afbeelding van PhotoGrafix via Pixabay 
 
delen:
Algemene voorwaarden