Nieuws

13-09-2021 18:32

Munckhof Business Travel lanceert AVA Technology Platform

Munckhof Business Travel lanceert AVA; hét technology platform met alle state-of-the art travel technologieën. AVA helpt zowel klanten als medewerkers bij het grip houden op de organisatie van zakenreizen. Hiermee biedt Munckhof Business Travel een unieke totaaloplossing aan huidige en nieuwe klanten op het gebied van travel tech.

Alles onder één dak
Uniek aan AVA is, is dat het één verbindend platform is, bestaande uit verschillende technologische AVA modules. De modules hebben ieder hun eigen functionaliteiten en sluiten naadloos op elkaar aan. Ze staan 24/7 met elkaar in verbinding wat zorgt voor continue datasynchronisatie. Dat maakt AVA één totaaloplossing. AVA assisteert onder andere in Travel Booking, Reports & Analytics, Quality Control, Profile Management en Smart Connecting.

Persoonlijke service ondersteund door slimme technologie
“Onze travel divisie staat bekend om haar persoonlijke klantbenadering, klantkennis en uitgebreide service. In de digitale wereld van vandaag zijn deze waardes onverminderd belangrijk bij het organiseren van zakenreizen. Munckhof Business Travel gaat deze service nu nóg beter ondersteunen door slimme travel technologie. Het AVA platform assisteert onze klant en onze collega’s in het maken van slimme keuzes. Wij zullen blijven investeren in het verbeteren van het platform door nieuwe functionaliteiten en zelfs compleet nieuwe modules toe te voegen”, aldus Tom Roefs, CEO Munckhof.


Over Munckhof

Met ruim 90 jaar aan vervoerservaring mag Munckhof zich expert noemen in personenvervoer en zakenreizen. De dienstverlening van Munckhof bestaat onder andere uit: zakelijk reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerd personenvervoer, pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector, logistiek vervoersmanagement rondom kleine en grote evenementen en mobiliteitsoplossingen voor onderwijsinstellingen.

Munckhof is in staat om al deze verschillende diensten te combineren en dat maakt de organisatie uniek in Nederland. Munckhof heeft de expertise in eigen huis en coördineert en stuurt haar vervoers- en travelpartners aan. Zo kunnen de klanten en relaties met al hun vragen en wensen op één plaats terecht. Totale ontzorging in vervoersmanagement, dat biedt Munckhof! 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by