Nieuws

21-09-2022 11:50

Nieuwe rubriek: Vacatures van de week

Omdat elke ondernemer gebaat is bij goed personeel, introduceren wij de nieuwe rubriek Vacatures van de Week.

Wat houdt deze rubriek in
Wij plaatsen uw vacatures op onze website. Uw vacature staat dan prominent bovenaan de homepage in een vaste banner waarin steeds de vijf laatste vacatures gedurende één week roulerend in beeld komen. Wanneer men op uw vacature klikt, komt men op de complete overzichtspagina waarop alle overige vacatures staan.

Tevens worden alle nieuwe vacatures eenmalig in onze wekelijkse nieuwsbrief meegenomen. Deze nieuwsbrief wordt elke donderdagochtend om 08.30 verstuurd. Ook plaatsen wij alle nieuwe vacatures eenmalig op de LinkedIn-bedrijfspagina van Noord-Limburg Business.

Wie bereikt u via onze kanalen en in welke aantallen
U bereikt midden- en kleinbedrijf met meer dan vijf werknemers. De lezers zijn ondernemers, directeuren, managers en overige bestuurders in het bedrijfsleven en bij (semi)overheidsinstellingen. De oplage van de digitale nieuwsbrief is +/- 1.700 e-mailadressen en de LinkedIn-bedrijfspagina van Noord-Limburg Business heeft een kleine 1.000 volgers.

Wat kost het
195 euro exclusief b.t.w. per plaatsing. Wilt u de plaatsing verlengen? Dan kan voor 97,50 euro per week.

Wat zijn de voordelen voor u
-U bereikt potentiele werknemers uit uw regio
-U profiteert van ons grote online bereik

Hoe neemt u deel aan deze rubriek
Heeft u interesse om deel te nemen? Stuur uw vacature door naar media-adviseurs Aysun Mahubessy-Saruhan of Ruud Janssen. Dit kan in de vorm van een word-document met daarin een kopregel van maximaal 65 woorden, een korte introtekst, de vacaturetekst en de url waar naar mag worden verwezen. Stuur de afbeelding (minimaal 759x500 pixels) en het bedrijfslogo los als bijlage in de mail mee. 

Vragen
Heeft u vragen over deze rubriek of bent u benieuwd naar andere promotiemogelijkheden voor uw bedrijf? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar media-adviseurs Aysun Mahubessy-Saruhan (06-4169 5452) of Ruud Janssen (06-4682 5038).

 
delen:
Algemene voorwaarden