Nieuws

21-06-2022 09:31

Netwerken en genieten van internationale artiesten op het skydeck van Bospop

Met artiesten zoals Sting, Lionel Richie en Kensington heeft Bospop dit jaar weer een programma van hoogstaand niveau! Daarnaast biedt het festival ondernemers en overheden een prachtige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en verbindingen te leggen. Het Skydeck – inmiddels een vaste waarde op het festivalterrein – is daarvoor dé ideale plek.

Enthousiaste reacties
Dat het concept van het Skydeck succesvol is, blijkt uit de enthousiaste reacties van ondernemers. Met de muziek om je heen leg je onverwachte nieuwe contacten, waaruit blijkt dat de verbinding in muziek verder kan reiken dan je wellicht denkt, aldus de spontane reactie van een zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening.

“Het is mooi om je eigen medewerkers mee te nemen, en op die manier de onderlinge binding te versterken, maar zeker ook om nieuwe contacten te leggen. En dat in een ongedwongen sfeer. Ik zeg: doen!”, aldus de directeur van een ICT-bedrijf uit de regio Eindhoven. Een andere Skydeck-bezoeker van vorig jaar – werkzaam in de communicatiebranche – verwoordt het als volgt: "Het Skydeck sluit aan bij mijn beleving van een festival, maar past ook bij datgene wat wij als bedrijf willen uitstralen: dynamisch, durven en doen!. Ook de ligging van het Skydeck valt in de smaak bij de gasten: het goede overzicht op het festivalterrein én hoofdpodium maakt dat het netwerken in een echte festivalsfeer plaatsvindt. Samen goede livemuziek beleven; dat verbindt!"

Meer informatie
Bospop vindt dit jaar plaats van van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli. Kijk voor meer informatie over het all-inclusive arrangement, kaartverkoop, prijzen en tijden op de website van Bospop. Skydeck-tickets zijn alleen via Ticket Master in de voorverkoop beschikbaar.

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by