Nieuws

20-09-2022 08:33

Vacature van de Week: Financial Controller bij EP:Tummers

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we een eigen Service Center en witgoed service. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl. Daarnaast worden er in de winkels ook de producten verkocht die vallen onder Tyvari Coffee. Tyvari Coffee is een groothandel voor koffiebonen van Perfero Caffè en koffiemachines van La Goretti, beide afkomstig uit Italië. Daarnaast worden er ook diverse accessoires verkocht en dit allemaal in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. 

Wij zijn op zoek naar een gedreven Financial Controller welke mede vorm geeft aan de verdere uitbouw en ontwikkeling van EP:Tummers en Tyvari Coffee. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als Financial Controller maak je deel uit van het Management Team en ben je eindverantwoordelijk voor de invulling en uitvoering van de planning en control-cyclus (begroting, managementinformatie, verantwoordingsrapportages, optimalisatie administratieve organisatie e.d.). Als Financial Controller zorg je ervoor dat deze altijd kwalitatief en tijdig op orde zijn. Daarnaast controleer jij de processen en optimaliseer je deze waar nodig. 

Samen met jouw vijf collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van de financiële administratie van alle EP:Tummers vestigingen en de holding:

-Je verzorgt op kwartaalbasis de (geconsolideerde) financiële verslaggeving;
-Je stelt in samenwerking met de accountant de jaarrekening op;
-Je stelt financiële plannen, liquiditeitsprognoses en analyses op;
-Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de interne (financiële) processen en beheerssystemen;
-Je verzorgt en ziet toe op alle fiscale aangiften en afdrachten;
-Je bent lid van het management team en bepaald mede, i.s.m. directie het te voeren beleid;
-Je onderhoudt contacten met accountants, banken, belastingdienst en verzekeraars;
-Je inspireert en ontwikkelt jouw team.

Meer weten? Klik hier voor de vacature en om te solliciteren.


Wil je ook jouw vacature op onze website plaatsen?

Stuur je vacature door naar media-adviseurs Aysun Mahubessy-Saruhan of Ruud Janssen. Dit kan in de vorm van een word-document met daarin een kopregel van maximaal 65 woorden, een korte introtekst, de vacaturetekst en de url waar naar mag worden verwezen. Stuur de afbeelding (minimaal 759x500 pixels) en het bedrijfslogo los als bijlage in de mail mee. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by