Nieuws

15-09-2022 13:40

Bouwcentrum Bauhaus lanceert videocampagne

Je hebt bouwmarkten waar je voor een simpel klusje kunt vinden wat je zoekt. Dat is goed. Je hebt ook bouwmarkten met een groter assortiment. Dat is beter. En dan heb je bouwmarkten waar je altijd alles kunt vinden, voor elk klus. Dát is Bauhaus. 
Het bouwcentrum lanceert de komende week twee opvallende video’s waarin duidelijk wordt hoe indrukwekkend het assortiment is. In de commercials lopen klanten argeloos, met hun ogen op een boodschappenlijstje, door de winkel tot hun mond openvalt als ze het enorme aanbod voor zich zien. Onder hemelse klanken verschijnt als uit het niets een vriendelijke Bauhaus medewerkster om de klanten verder op weg te helpen. 

“Met deze campagne willen we het publiek laten zien dat er echt wel verschil is tussen de grote bouwmarkten. Internationaal staat Bauhaus erom bekend dat je er alles kunt vinden voor je klus, je kan het zo gek niet bedenken. We willen heel graag dat iedereen in Nederland dat ook weet”, zegt Herwin Oost, algemeen directeur Bauhaus Nederland “Natuurlijk is prijs belangrijk, zeker in deze tijd, en ook daar scoort Bauhaus erg goed. Dat krijgen we ook terug van onze klanten. En dan komen ze het liefst bij ons vanwege het grote assortiment, het wauw-effect!” 

De video’s zullen verschijnen op social media, YouTube en online platforms. Vanaf eind september zijn er advertenties in de regionale dagbladen en op abri’s en snelwegmasten rond de vestiging. Ook komen er radiocommercials en wordt de campagne meegenomen op nl.bauhaus en in de folder. 
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by