Nieuws

20-09-2022 13:40

Win VIP-kaarten voor Raceway Venray

Naast de Najaarsraces wordt dit jaar op circuit Raceway Venray in Ysselsteyn ook de EuroCup V8 Oval Series verreden op 25 september. De V8 Oval Series laat spannende races zien op de ½ Mile oval van Raceway Venray. Met een snelheid van ruim 200 km per uur zoeven de coureurs van de V8 Oval Series langs de tribunes. Met het grootste deelnemersveld van dit jaar in deze klasse!

Race-fans worden op zondag 25 september weer voorzien van een mooi stukje pure autosport en mogen een kijkje nemen in de pits. Het programma van de Najaarsraces wordt aangevuld met de vaste klassen Stockcar F1 en Stockcar F2. Daarnaast zijn de klassen Stockcar F2 Junioren en de Heritage Stockcars aanwezig om het publiek te vermaken op Raceway Venray.

Verder is Oval Racing Nederland in samenwerking met MJK Simracing aanwezig op Raceway Venray met race simulatoren gefocust op oval simulatie. Bezoekers kunnen in de kantine hun snelste rondetijd neer te zetten tijdens een Time Trial challenge op de simulator. Er zijn leuke prijzen te winnen voor de snelste deelnemers. 

Win VIP-kaarten voor Raceway Venray
Noord-Limburg Business mag voor dit event twee VIP-kaarten weggeven voor de Najaarsraces & EuroCup V8 Oval Series op zondag 25 september of voor de Finaleraces & GoldCup Stockcar F2 junioren op zondag 23 oktober. Het VIP-arrangement bestaat uit gratis entree en een hapje en een drankje verzorgd in de VIP-Ruimte. Vanuit deze ruimte (6 meter hoger dan het circuit) kun je de races goed volgen, zodat je niets hoeft te missen!

Wil je kans maken op deze kaarten? Stuur dan uiterlijk vrijdag 23 september een e-mail naar ruud@vanmunstermedia.nl. Vermeld daarin voor welke race je kaarten wilt winnen.

Kijk voor meer informatie op www.racewayvenray.com
 
delen:
Algemene voorwaarden