Nieuws

22-11-2022 08:25

Studenten en docenten Gilde Opleidingen schitteren in nieuwe musical ‘The Wiz’

Na de musicals ‘3 Musketiers’, ‘All Shook Up - Love Me Tender’ en ‘Shrek’, is het nu tijd voor ‘The Wiz’. Tijdens het paasweekend van 7 t/m 9 april 2023 staan ruim 30 studenten en docenten van Gilde Opleidingen te schitteren als ware musicalsterren op het podium van theater de Maaspoort in Venlo. 

Voor de studenten is deze podiumervaring er een om nooit te vergeten. Deze unieke praktijkervaring in het kader van hun mbo-opleiding Entertainment & Events bereidt ze voor op het echte werk. Maar ook studenten van de opleiding Meubelmaker/(Scheeps)interieurbouwer bouwen mee aan de totaalbeleving op het podium met spectaculaire decors.

The Wiz is een vrolijke familiemusical die het verhaal vertelt van Dorothy die op zoek is naar haar innerlijke kracht. Op een dag wordt ze door een wervelstorm meegesleurd waardoor ze de weg kwijtraakt en in een magische wereld belandt, het land van Oz. Ze besluit op zoek te gaan naar de machtigste tovenaar van Oz, the Wiz. Alleen hij kan haar weer terug naar huis brengen. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze allerlei vrienden zoals een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een leeuw zonder moed. Ze gaan samen op zoek naar huis, een hart, verstand, moed en bovenal zichzelf. De wereldhits ‘Ease On Down The Road’ en ‘A Brand New Day’ maken van dit
moderne sprookje een echte feelgood musical boordevol humor voor jong- en oud. Daarnaast bevat de voorstelling een tijdloze boodschap: Geloof in jezelf, dan komt alles altijd goed.

De repetities zijn al in volle gang en ook de kaartverkoop is nu officieel gestart
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by