Nieuws

20-01-2023 10:19

Fitte werknemers staan aan de start van de Koenen en Co Business Run 2023

Fitte werknemers melden zich minder vaak ziek, zitten beter in hun vel, hebben een verhoogd werkgeluk en werken efficiënter. Vooral als het teamgevoel goed zit. Door uw werknemers deel te laten nemen aan de Koenen en Business Run kunnen ze samen trainen en strijden ze voor een gezamenlijk doel, de ideale teambuilding met een sportief randje.  

Een Koenen en Co Business Run team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen. Deze doen allemaal aan dezelfde hardloopafstand mee tijdens de Weir venloop op zondag 26 maart 2023. Het team gaat de strijd aan met andere teams uit uw bedrijf, maar ook met andere bedrijven met als doel een onvergetelijke dag van teambuilding en sportiviteit en natuurlijk de snelste finishtijd. Want alleen het snelste team gaat naar huis met de Business Run Cup! 

Zet u dus in voor fitte en gezonde werknemers binnen uw bedrijf en wie weet mag uw bedrijf zich dit jaar het snelste noemen! Voor meer informatie over de vele voordelen die de Koenen en Co Business Run uw bedrijf te bieden heeft kunt u hier terecht.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by