Nieuws

01-02-2023 12:36

Aftrap Hiltho 2023 Horst aan de Maas

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Koninklijke Harmonie van Horst heeft de nieuwe Hiltho organisator Han Geurts samen met de familie Delissen en de president van de harmonie het nieuwe Hilhto-jaar afgetrapt.  De Hiltho zal van 6 t/m 11 oktober 2023 plaatsvinden in Horst.

De Hiltho is een begrip in de regio. Het is het grootste en gezelligste Pop-Up winkelcentrum van Zuid-Nederland. De plek waar het lokale MKB, de lokale consument en collega’s elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. 

Als lokale ondernemer weet je dat jij hetzelfde of zelfs meer kunt bieden dan de grote landelijke partijen en dat jij het verschil maakt met persoonlijke betrokkenheid. Het is de uitdaging je lokale consument te bereiken met jou verhaal. Een regionale beurs met de omvang van de Hiltho gericht op regionale ondernemers en consumenten is hiervoor een uniek platform. Dat was ook de reden voor Han Geurts om het stokje van Depro Beurzen als organisator van Hiltho over te nemen. "Het zou een gemiste kans zijn voor onze lokale ondernemers als deze beurs was verdwenen”, aldus Han. 


De Hiltho is in 1967 opgericht door de Horster café-uitbater Jan van Heijster. Eén van de onderliggende reden was fondsenwerving voor de Koninklijke harmonie die in dat jaar 150 bestond. Inmiddels is de Hiltho door Depro beurzen uit Veldhoven uitgegroeid tot de regionale beurs die het nu is. De betrokkenheid met het lokale MKB en de verenigingen is altijd gebleven. Han Geurts, de nieuwe organisator, heeft een passie voor het MKB en een sterke band met Horst, de regio, de lokale ondernemers en verenigingen. Hij koestert het ontstaan, de geschiedenis en de toekomst van de Hiltho zodat dit unieke karakter behouden blijft. 


Foto: vlnr. Mia en Theo Delissen (Depro Beurzen), Paul Riswick (president Kon. Harmonie), Han Geurts, Marco Delissen (Depro Beurzen)

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by