Nieuws

21-03-2023 12:08

Inspiratiesessie: Kijken met de blik van een astronaut

Op donderdag 20 april organiseren Yvonne Schroeten, beeldend kunstenaar / Art-Shock Kunstuitleen, en Sylvia Vannisselroij, duurzaam ondernemer / Expeditie 02050 een inspiratiesessie over de unieke en onzekere tijd waarin we leven.

Het is bekend dat astronauten in de ruimte een levensveranderende ervaring doormaken. Kijkend door het raampje in hun capsule worden ze geraakt door de schoonheid en kwetsbaarheid van de aarde. Op die aarde mogen wij leven en ondernemen. Yvonne Schroeten wil met haar schilderijen mensen raken en aan het denken zetten. Haar werk gaat over de nietigheid van de mens. Kijkend naar de natuur en het heelal zijn wij maar miertjes op deze aarde. Dáár gaat haar vervreemdende werk over. Haar schilderijen zijn ‘lessen in nederigheid’. Ook
andere kunstenaars van Art-Shock Kunstuitleen hebben een urgent verhaal in hun werk.

Sylvia Vannisselroij wil mkb-ondernemers en andere organisaties bewust maken van hun betekenisvolle rol in de samenleving. Een blijvend leefbaar Limburg voor al haar bewoners zou ons doel moeten zijn en geld hierbij een middel. Samen veranderen we de regels van het spel. Op weg naar een volhoudbaar bestaansmodel waarin mens, dier en natuur floreren. Het kan. Het moet. Nu.

Nieuwsgierig? Kom dan luisteren, meepraten en kijken met de blik van een astronaut. We zijn immers allemaal astronauten op ruimteschip Aarde en daarmee in control. Laat je inspireren en koers met ons een goede toekomst in!

Programma
19.00 uur Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur Rondleiding
20.00 uur Lezing en dialoog
21.00 uur borrelen en netwerken
22.00 uur einde

Locatie
Atelier Art-Shock Kunstuitleen
Noordkade 48A
6003 NG Weert

Aanmelden
Deze avond wordt u gratis aangeboden door deze twee bevlogen ondernemers. Stuur een mail naar: info@art-shock.nl. Ben er snel bij want vol is vol, maximaal 40 plaatsen.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by