Nieuws

23-05-2023 11:20

Jaarcongres Alles is Gezondheid bij Inspyrium (Cuijk) zet in op groene route naar meer gezondheid

Zet de stap naar buiten, vind de weg naar binnen. Op woensdag 21 juni 2023 organiseert Alles is Gezondheid een jaarcongres met het thema De Groene Route bij Inspyrium in Cuyk.

Centrale vraag is hoe samenwerkende partijen in het maatschappelijk middenveld -met de focus op natuur, buiten en groen- de wereld van zorg en gezondheid kunnen verduurzamen. Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, regio’s en wijken, bewegen en leefstijl, mentale gezondheid, groenere zorg, duurzaam voedsel, klimaat en milieu en natuurinclusief bouwen.

Het programma bevat bijdragen van de Buitenpsychologen, Soundwalk Pelgrim, Dopper, tv-tuinman Lodewijk Hoekstra, afvalkunstenaar Maria Koijck, Greendish, Beweegalliantie, Sociale Voedseltuin, Top-10 Natuurinclusief Bouwen, Movisie, Rondje Gezond, Groene Moslims en de Wood Wide Web vertelling met Ramsey Nasr en het Calefax ensemble.

Het congres is bedoeld voor professionals in de zorg, welzijn, sociale domein, overheid, onderwijs en bedrijfsleven en iedereen die zich in zijn werk inzet voor gezonder Nederland.

Datum: woensdag 21 juni van 10.30-17.00 uur.
Locatie: Inspyrium terrein van Boomkwekerij Ebben in Cuyk (vlakbij Nijmegen).


Deelname is gratis. Er zijn maximaal 400 plaatsen beschikbaar.

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by