Nieuws

31-05-2023 08:08

Wiertz Company opent vestigingen in Rotterdam en Bergen op Zoom

Daar waar veel uitzendorganisaties zich terugtrekken en hun dienstverlening vooral online inrichten, blijft een fysieke aanwezigheid juist een belangrijk uitgangspunt van de allround HR-dienstverlener. De opening van deze regiokantoren, door Wiertz Company ‘Hubs’ genoemd, onderstreept de nationale aanwezigheid van Wiertz Company. 

Verbinding in de regio 
Wiertz Company gaat altijd voor verbinding in de regio. Hoewel veel uitzendorganisaties hun deuren sluiten, blijft Wiertz Company juist nieuwe regiokantoren openen. CEO Roger Holtus: “Naast de kansen die digitalisering biedt, die we ook omarmen, geloven we onverminderd in het belang van persoonlijk contact.” Daar hoort ook een nieuw distributiemodel zijn. We zijn niet langer op elke hoek van de straat terug te vinden, maar openen Hubs. Wiertz Company Hubs zijn regionale ontmoetingsplekken waar je terecht kunt met al je vragen over de volledige dienstverlening van Wiertz Company. Onze Hubs zijn aanlandplekken die alles met elkaar verbinden. Werkzoekenden met opdrachtgevers, vacatures met kandidaten. We bieden er ons complete dienstenpakket via al onze Solutions en het is de plek waar collega’s samenkomen en dagelijks aan de slag zijn, connecting talent.” 

Uiteraard wordt dat alles gedragen door een goede online aanwezigheid bij relevante doelgroepen, middels handige hulpmiddelen en intelligente marketing. Aangezien digitale middelen geen beperkingen kennen op het gebied van locatie, bevindt de toekomst van de arbeidsmarkt zich online. 

Rotterdam en Bergen op Zoom 
Onze beslissing om twee nieuwe Hubs te openen sluit naadloos aan op onze strategie om ook fysiek aanwezig te zijn in onze verzorgingsgebieden, met het oog op onze klanten en kandidaten. Met een lange geschiedenis van aanwezigheid in Limburg en Zeeland, bouwen wij met deze nieuwe Hubs de fysieke aanwezigheid van ons merk en onze dienstverlening verder uit. Dochterorganisatie De Pooter is daarnaast al een aantal jaren in Bergen op Zoom actief en met de opening van deze nieuwe Hub in Bergen op Zoom worden Wiertz Company en De Pooter voor het eerst ook fysiek met elkaar verbonden. 

Online zichtbaarheid 
Naast het continu zoeken naar potentiële nieuwe vestigingsplaatsen zet Wiertz Company volop in op zichtbaarheid online, benadrukt de CEO. Holtus: “Met onze sterke online campagnes in combinatie met onze jarenlange uitzendervaring, expertise en flexibiliteit is onze werkwijze gegarandeerd een succes.” 

Sterk groeiende organisatie  
Wiertz Company is een sterk groeiende organisatie, met naast haar digitale oplossingen, 12 landelijke Hub’s en 20 inhouse locaties in heel Europa. Bij Wiertz Company werken dagelijks 150 vaste medewerkers en ruim 4500 flexmedewerkers bij ruim 700 opdrachtgevers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een professionele governance met aandeelhouders, toezichthouders en bestuurders. Een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by