Nieuws

11-10-2023 08:46

Auto's testen en netwerken tijdens de bedrijfswagentestdag van Noord-Limburg Business

Vanaf 1 januari 2025 vervalt de bpm-vrijstelling op bestelauto's voor ondernemers. Reden des te meer om je wagenpark vóór deze datum te vernieuwen. Tijdens de bedrijfswagentestdag op donderdag 12 oktober krijg je de kans om de nieuwste modellen bestelauto's, bussen en bedrijfswagens testen. Bovendien bezoek je die dag prachtige locaties en krijg je uitgebreid de kans om te netwerken met collega-ondernemers uit de regio!

Wat houdt het in
Tijdens de bedrijfswagendag testen diverse ondernemers uit de regio auto's die door verschillende autodealers ter beschikking worden gesteld. Mengelers Groep is met de Toyota Proace Long aanwezig. Den Engelsen Bedrijfswagens uit Venlo komt met de MAN TGE, Volkswagen ID en Crafter. Smeets komt met twee de Mercedes eVito en eCitan. Wassink brengt de Ford E-Transit mee.

Elke testrijder maakt vier testritten in vier verschillende auto's, waarbij we een tussenstop maken bij drie locaties in de regio om van voertuig te wisselen. Bij Cargoflex wordt er een informatieve presentatie over bedrijfswageninrichting en veiligheid gegeven. Ook zal Rob Driessen van KEY2ENERGY bij een van de locaties meer vertellen over wetgeving, energie en slimme verduurzaming van bedrijfspanden.

Ook vullen de testrijders bij elke tussenstop hun bevindingen in op een formulier. Deze bevindingen vormen de basis voor de testverslagen in de novembereditie van Noord-Limburg Business. Tussen de testritten door is er bovendien alle gelegenheid om te netwerken.

Benieuwd? Bekijk de sfeerimpressie van de vorige bedrijfswagentestdag.

Programma
12.00            Ontvangst met lunch bij startlocatie Golfbaan Landgoed Bleijenbeek  
13.00            Start testritten door de regio 
17.00            Verwachte terugkomst bij Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en afsluiting met een borrel

Aanmelden
Ben je zakelijk actief in de regio Noord-Limburg en je aan het oriënteren op een nieuw bestelauto, bus of andere bedrijfswagen? Ben je van plan om binnen circa een half jaar na de testdag een bedrijfswagen aan te schaffen? Dan is onze bedrijfswagentestdag het perfecte event voor jou. Deelnemen aan de testdag is bovendien kosteloos. Aanmelden kan via onze website. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk of model, geef dit dan vooral aan op het aanmeldformulier!

Graag tot ziens op 12 oktober!

Wil je als dealer je nieuwste modellen bedrijfswagens ter beschikking stellen. Of wil je als locatie deelnemen aan deze testdag? Neem contact op met media-adviseur Aysun Mahubessy-Saruhan en vraag naar de mogelijkheden.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by