Nieuws

13-09-2023 11:02

Emons Group viert 80-jarig jubileum

Emons Group BV viert haar 80-jarig jubileum in transport en logistiek, met het evenement FUTURING EMONS. Keynote speakers op het evenement zijn Jan Peter Balkenende (voormalig minister-president), Robert Doornbos (voormalig Formule 1 coureur voor het Red Bull team) en Rob van den Biggelaar (ING Sector Banking).

Emons Group BV, logistiek dienstverlener met het hoofdkantoor in Nederland, viert op 15 september 2023 haar 80-jarig jubileum op evenementenlocatie Inspyrium in Cuijk. Het evenement, 'Futuring Emons' genaamd, zal worden bijgewoond door klanten en partners; een gelegenheid om vooruit te kijken naar de toekomst van de logistiek in het algemeen en de Emons Group in het bijzonder.

In een gevarieerd programma met keynote speakers en break-out sessies komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: het gebruik van AI in de logistieke sector, de financiële aspecten van logistiek, duurzaamheid en de aanpak van continu leren om de professionaliteit van chauffeurs te vergroten.

"In de afgelopen 80 jaar zijn we uitgegroeid van een klein familiebedrijf tot een toonaangevend internationaal vrachtbedrijf. Nu zijn we trots om deze mijlpaal te vieren. Met dit evenement willen we onze dankbaarheid uitspreken aan onze klanten, partners en medewerkers voor hun steun en met hen onze visie delen op de toekomst van het bedrijf.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by