Nieuws

15-11-2023 10:03

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen bij Van der Valk Hotel Venlo

In 2024 een groot evenement organiseren? Het wordt een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Een goed moment om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, of juist een presentatie te geven over de plannen van het aankomende jaar. Of wilt u een grote netwerkborrel organiseren om uw contacten samen te brengen en nieuwe mensen te leren kennen? Alles is mogelijk bij Van der Valk Hotel Venlo.

Ook later in het jaar een evenement plannen is verstandig, want een geslaagde bijeenkomst vergt voorbereiding. Met de juiste voorbereiding kunt u alles uit uw evenement halen. U verzorgt de inhoud, wij verzorgen de locatie en ontzorgen op het gebied van eten, drinken en faciliteiten.

Ons gedreven salesteam staat dagelijks klaar om uw event tot een groot succes te maken. Onder het mom ‘u vraagt, wij draaien’, staan wij de hele dag tot uw beschikking.

Ons hotel is een populaire evenementenlocatie en van alle gemakken voorzien, dus wilt u een event organiseren in 2024? Maak dan nu uw reservering om verzekerd te zijn van beschikbaarheid én profiteer van onze vroegboekactie. Meer weten? Mail uw wensen naar groups@venlo.valk.com en wij nemen contact met u op.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by