Nieuws

15-04-2024 08:44

Event Women & Business: kennis en inspiratie voor vrouwelijke ondernemers

Wil jij het beste uit jezelf halen, maar ben je nog zoekende hoe je dit moet aanpakken? Ben je klaar voor de volgende carrièrestap in je leven? Heb jij de ambitie om de top te bereiken? Het event 'Women & Business - Inspiration at the Parc' op maandag 15 april bij Parc Broekhuizen in Leersum geeft jou alle kennis en inspiratie die je nodig hebt!



Anno 2024 is het helaas nog steeds niet vanzelfsprekend dat vrouwen ondanks hun kennis en kunde de top bereiken. Op maandag 15 april gaat Women & Business bij Parc Broekhuizen in Leersum hier verandering in brengen. Vrouwelijke ondernemers en business professionals uit heel Nederland zijn van harte welkom bij deze inspirerende en leerzame dag waarbij de gasten ook alle ruimte krijgen om te netwerken om van elkaars bevindingen te kunnen leren. Mis deze unieke kans niet en sluit je aan bij een exclusieve dag die speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij!

Laat je inspireren door boeiende sprekers:

-Anita Bos, managing director van Parc Broekhuizen;
-Emotional Freedom Technique expert, business coach en psycholoog Maartje Koppen
-ondernemer, mentor en spreker Geraldine Septer (CEO van je eigen leven)
-merkexpert Jamie Mansveld (Goud & Kobalt)
-mode-ontwerper Addy van den Krommenacker


Volg de inspirerende workshops:

-LinkedIn-expert Marjolein Bongers;
-Marieke de Rooij (spreken voor publiek). 


Pièce de résistance is een heuse modeshow van de Nederlandse mode-ontwerper Addy van den Krommenacker. 

Wil jij bij Women & Business aanwezig zijn? Meer informatie en aanmelden via www.womenandbusiness.nl. Let op: er zijn slechts 160 kaarten beschikbaar!



Programma

9.00-10.00 Inloop 
10.00-10.15 Opening door Anita Bos, Managing Director Parc  Broekhuizen
10.15-10.45 Presentatie Maartje Koppen ‘Radicaal losbreken!’
10.45-11.30 Workshops/masterclass deel 1: Marjolein Borgers ‘Verleid je klant op LinkedIn!’ & Marieke de Rooij ‘Presenteer jezelf‘
11.30-12.00 Presentatie Geraldine Septer van The Livelab Company ‘tools voor de toekomst!’
13.00-14.00 Fashionshow en presentatie Addy van den Krommenacker
14.00-14.30 Presentatie van Jamie Mansveld van Goud & Kobalt ‘geen karakter?!’
14.30-15.15 Workshops/masterclass deel 2: Marjolein Borgers ‘Verleid je klant op LinkedIn!’ & Marieke de Rooij ‘Presenteer jezelf‘
15.15-15.45 Special guest
15.45-17.00 Netwerkborrel en rondleiding

Investering
289 euro exclusief btw (189 euro voor ZO! Leden)
Inclusief lunch, hapjes en drankjes

Locatie
Het historische Parc Broekhuizen biedt de perfecte setting voor jouw groei en succes. Het hoofdhuis, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de vijftiende eeuw, is geheel in Lodewijk XVI-stijl vormgegeven. Het landgoed werd van 2011 tot en met 2016 gerenoveerd en in december 2016 heropend als hotel. De historische elementen van zowel het interieur als het exterieur werden in ere hersteld en aangevuld met eigentijdse kunst, marmer en modern design. Hierdoor is het tegelijkertijd een ultramoderne plek, waar je onder andere kunt dineren in Michelinrestaurant Voltaire en aan de bar kunt nippen aan de hipste cocktails.

Over Women & Business
Women & Business wordt georganiseerd door ZO! Events. ZO! Events staat voor zakelijk ontmoeten. Het platform is bedoeld voor ondernemers, mkb-directie en professionals uit alle sectoren. ZO! Events is een prettig informeel netwerk waar het draait om echte contacten. Met masterclasses, workshops en themabijeenkomsten. ZO! Events maakt onderdeel uit van Van Munster Media.

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by