Nieuws

06-02-2024 09:38

Avan gunt deel van vraagafhankelijk en collectief vervoer aan Munckhof

Per 1 augustus 2024 zal een deel van het vraagafhankelijk en collectief vervoer van Avan worden overgedragen aan Munckhof. Dit is het resultaat van een Europese aanbestedingsprocedure. De opdracht betreft het vraagafhankelijke vervoer voor inwoners van de gemeenten Duiven, Montferland, Westervoort en Zevenaar (perceel Oost), evenals het routegebonden vervoer voor inwoners van Arnhem, Doesburg, Renkum, Rheden en Rozendaal (percelen J en L). De contracten hebben een looptijd van minimaal zes tot maximaal tien jaar.

Deze beslissing is genomen door Bedrijfsvoeringsorganisatie Doelgroepenvervoer Regio Arnhem Nijmegen (BVO DRAN), die verantwoordelijk is voor het coördineren en uitvoeren van het doelgroepenvervoer in deze regio. Na een zorgvuldig selectieproces heeft BVO DRAN besloten om Munckhof als partner te kiezen voor deze onderdelen van hun dienstverlening.

Esther Vaessen, Contractmanager bij Vervoersorganisatie Regio Arnhem Nijmegen, verklaart: “We werken al voor meerdere percelen met Munckhof samen. Tot nu toe is de samenwerking altijd erg goed en constructief geweest. We zijn blij dat we ook voor deze onderdelen met Munckhof gaan samenwerken en hebben vertrouwen in de toekomst.”

Ook Munckhof kijkt uit naar een verdere samenwerking met BVO DRAN. “We zijn erg trots dat we de samenwerking verder mogen uitbreiden. In totaal worden meer dan 80 voertuigen van Munckhof ingezet voor het vraagafhankelijke en collectieve vervoer. De voertuigen worden aangestuurd vanuit onze eigen vestiging in Arnhem. Een thuiswedstrijd, wat deze samenwerking nog specialer maakt!”, aldus Arjan Wiering, COO van Munckhof.

De overdracht van het vervoer naar Munckhof zal op donderdag 1 augustus 2024 plaatsvinden. Vanaf die datum zullen zij verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van het vraagafhankelijk en collectief vervoer binnen de toegewezen percelen.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by