Nieuws

06-03-2024 11:30

Jubilerend festival Jera on Air zoekt sponsors

Bent u bij de 30e (!) editie van Jera On Air?

Tijdens de meest recente editie waren er dagelijks meer dan 40.000 bezoekers op het festivalterrein. Waarmee er afgelopen jaar een record aantal bezoekers waren. De populariteit van het festival is te danken aan de programmering en van oudsher prettige sfeer. Het festival vindt plaats in Ysselstein,Noord-Limburg. Mooi in de regio! Op het festivalterrein is een camping, waar dit jaar 7000 gasten worden verwacht. 

Awards
Afgelopen januari 2024 heeft de organisatie achter Jera on Air de IJzeren Podiumdieren award voor beste popfestival van 2023 in ontvangst mogen nemen. Wat een eer en en mooie bevestiging dat het team met alle vrijwilligers elk jaar weer iets moois neerzet!  

Tijdens de Festival Awards van Festileaks, gebaseerd op meer dan 100.000 stemmen, is het festival beoordeeld als tweede beste festival. De line-up werd zelfs uitgeroepen als de beste! Dit jaar mag Jera on Air bands ontvangen zoals The prodigy, Dropkick Murphys, Sum41 en nog vele anderen. 

Wilt u deel uitmaken van het grote succes van Jera On Air?
In de sponsorbrochure vindt u een overzicht van de statistieken van Jera On Air en de mogelijkheden om partner te worden van Jera On Air in 2024. Klik hier voor de sponsorbrochure

Uw bijdrage helpt bij aan het succes van het festival en geeft u de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij punkrock, hardcore en metal(core) fans door heel Europa.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by