Nieuws

02-04-2024 09:07

Daadkracht Venray voor persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen

Ik ben Peggy Hendriks en toegepast psycholoog met een specialisatie m.b.t. loopbaancoaching en -begeleiding. Ik werk vanuit mijn praktijk Daadkracht Venray gelegen op het mooie Annapark in Venray.

Daadkracht Venray is een praktijk waar je naartoe komt wanneer je vraagstukken hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanvragen. Dit doe ik voor particulieren alsmede bedrijven.

Tevens ben ik voor bedrijven het aanspreekpunt als het gaat om verzuim. Of het nu gaat om je verzuimcijfers onder controle te krijgen, inzicht te krijgen in verzuim of casemanagement; ik kan en doe het! Voor zowel lang als kort en frequent verzuim.

Ook geef ik workshops ter verbetering van communicatie. Met name op het gebied van de juiste vragen stellen en luisteren. Door mijn achtergrond bij de politie als rechercheur met een verhoorexpertise, weet ik als geen ander hoe je de juiste vragen kunt stellen om een bepaald doel te bereiken. Hierbij is luisteren een essentieel onderdeel. Luisteren heeft namelijk alles met jou als persoon te maken en niet perse wat de ander zegt of juist niet!

Nieuwsgierig of geïnteresseerd?

Neem contact op. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Ik vind het belangrijk dat de juiste klik er is zodat de trajecten met het maximale haalbare doel behaald worden. Ook kom ik desgevraagd op locatie.


Peggy Hendriks

Toegepast Psycholoog BSc bij Daadkracht Venray

info@daadkracht-venray.nl
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by