Nieuws

11-07-2024 09:06

Noord-Limburg Business opnieuw mediapartner van Venray Big Business

De vierde editie van Venray Big Business is in aantocht! Op 19 september aanstaande zal Schouwburg Venray opnieuw het toneel zijn van ondernemend Noord-Limburg met focus op de regio Venray. De beursspecial van Venray Big Business wordt dit jaar opnieuw uitgegeven door regionaal zakenmagazine Noord-Limburg Business. Al enkele jaren is er een samenwerking tussen beursorganisator Omzetters en Van Munster Media, uitgever van Noord-Limburg Business. Door de inzet van de verschillende on- en offline kanalen van het platform Noord-Limburg Business, wordt de naamsbekendheid van Venray Big Business flink vergroot en de bezoekerswerving verder versterkt.

Speciale mogelijkheid voor u als beursdeelnemer in Noord-Limburg Business
De Venray Big Business beursspecial is de perfecte gelegenheid voor iedere deelnemer om bij een breed zakelijk publiek onder de aandacht te komen. Omdat we voor deze beurs onze printoplage verhogen, heef t u meer exposure. Bovendien wordt de special via onze online editie, via onze nieuwsbrieven, website en social media kanalen nog eens extra onder de aandacht gebracht bij onze online lezers. En natuurlijk is Noord-Limburg Business zelf ook als deelnemer op Venray Big Business aanwezig, zodat we deze speciale editie kunnen verspreiden onder de bezoekers!

Meer weten over de Venray Big Business Special en de advertentiemogelijkheden? Neem contact op met media-adviseur Aysun Mahubessy-Saruhan (06-41695452) en vraag naar de mogelijkheden.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by