Nieuws

27-06-2024 08:11

Een ongeëvenaarde festivalervaring op het Upstairs Bospop Skydeck

Ben je klaar voor een ongeëvenaarde festivalervaring? Op 12, 13 en 14 juli 2024 vindt Bospop voor de 42ste keer plaats op het evenemententerrein Weert-Noord. Ook dit jaar bieden we een exclusieve VIP-ervaring aan op het Upstairs Skydeck.

Fotografie: Bart Heemskerk

Het Upstairs Skydeck is dé plek om in luxe te genieten van Bospop. Vanuit deze unieke VIP-ruimte heb je niet alleen een fantastisch uitzicht over het festivalterrein, maar ook op het hoofdpodium, waar de grootste acts hun opwachting maken. Stel je voor: de beste bands, een geweldige sfeer, en jij kunt het allemaal ervaren met eersteklas comfort. Leuke zitjes om met familie, vrienden, kennissen en/of zakelijke relaties te genieten van een goed glas wijn of een cocktail. Een balkon van waaraf je overzicht hebt over het volledige festivalterrein. Het is dé plaats om te netwerken met relaties en/of partners in een uiterst ongedwongen sfeer.

All-inclusive

Met een ticket voor het Upstairs Skydeck beleef je Bospop op een heel nieuw niveau. Geniet van een all-inclusive aanbod aan drankjes, van bier en wijn tot overheerlijke cocktails, terwijl je luistert naar je favoriete artiesten, of je wordt verrast door een mogelijk onbekende band die toch herkenbare hits blijkt te hebben. Daarnaast worden er de hele dag door verrukkelijke hapjes geserveerd, zodat je niets tekort komt. En tegen de avond wordt er een uitgebreid heerlijk diner geserveerd, volgens de formule 'live cooking'.

Polsbandje

En het beste van alles? Met je Skydeck-polsbandje heb je ook toegang tot de rest van het festivalterrein. Maak een ontspannen wandeling over de festivalweide, bezoek één van de andere podia, ervaar de 'silent disco' in de 'UFO'-tent, flaneer langs de markt of ga lekker los in de 24-uurs feesttent. Met zoveel te zien en te doen, zul je je geen moment vervelen!
 

Wil jij deze fantastische ervaring niet missen? Boek dan nu je ticket voor het Upstairs Skydeck! Ga naar www.bospop.nl/skydeck of mail naar sponsoring@bospop.nl voor meer informatie en reserveer je plek.

Interesse in sponsoren van Bospop? Kijk dan op: www.bospop.nl/sponsoren of stuur een mail aan sponsoring@bospop.nl.
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by