Nieuws

01-07-2024 09:43

Genomineerden en Jong Talents Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2024 bekend

Tijdens het sponsordiner bij Riche Boxmeer zijn de genomineerden en Jong Talents van de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2024 bekend gemaakt. Zij strijden op woensdag 6 november in de schouwburg Cuijk om de Ondernemersprijs en de Jong Talent Award. Maak kennis met de genomineerden.
    
Bo Pennings
Adventure Media Group, geleid door Bo Pennings, heeft met Wux een toonaangevend internetbureau opgebouwd, dat in 2023 als één van de snelst groeiende bedrijven in de FD Gazelle top 100 stond. Wux is een full-service internetbureau en richt zich specifiek op digitale oplossingen, van webdesign en webshops tot online marketing én automatisering met software op maat. Zij hebben als doel de leukste werkgever te zijn door de open cultuur, gezelligheid, de ontwikkelmogelijkheden, de informele sfeer en de saamhorigheid. Bo staat bekend om zijn vooruitziende blik, kennis van AI en betrokkenheid bij lokale initiatieven, zoals de Industriële Kring en TechnoPromo. 

Roel van Dijk
Bij Mondial van Dijk Verhuizingen heeft Roel van Dijk het familiebedrijf naar nieuwe hoogten gebracht, met specialisaties in projectverhuizingen en circulair opruimen. Onder zijn leiding heeft het bedrijf een sterke focus op duurzaamheid, met een uitgebreid elektrisch wagenpark en circulaire bedrijfsvoering. De dieselvoertuigen rijden sinds 2023 op hernieuwbare brandstof HVO100 en de verhuisdozen zijn 100% circulair met een minimale CO2-voetafdruk tijdens de productie. Medewerkers vinden bij Roel een veilige en gezonde werkomgeving en worden actief gewezen op diverse welzijnsprogramma’s.
    
Tom Wienhofen
Tom Wienhofen is de drijvende kracht achter Megens Elektrotechniek, Seef Beveiligingstechniek BV en Cequra BV. Zijn bedrijven staan bekend om hoogwaardige elektrotechnische installaties in de woningbouw en utiliteit, beveiligingstechniek, inspecties en energieadvies. Het personeelsbeleid is geïntegreerd in de dagelijkse manier van werken, waar contact hebben met elkaar, plezier hebben in het werk en bijdragen aan het gehele bedrijf ontzettend belangrijk zijn. Tom hecht veel waarde aan duurzaamheid en is betrokken bij verschillende regionale initiatieven en verenigingen, zo is hij onder andere bestuurslid van de Industriële Kring Noord-Limburg en Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg.

Jong Talents 2024
Naast de genomineerden voor de Ondernemersprijs maakten we gisteren kennis met de Jong Talents 2024. Deze jonge ondernemers blinken uit in hun vakgebied en tonen veelbelovend ondernemerschap. Bart Langen van Langen Grondverzet, Charlene Haga van Hairforce1 en Global Curl, en Max van den Heuvel van héMax maken kans op de Jong Talent Award 2024. Tijdens het kennisfestival, voorafgaand aan de uitreiking van de Ondernemersprijs, gaan zij het duel met elkaar aan. 


Foto van links naar rechts: Max van den Heuvel (Jong Talent), Bo Pennings (genomineerde), Tom Wienhofen (genomineerde), Charlene Haga (Jong Talent), Bart Langen (Jong Talent), Roel van Dijk (genomineerde). Fotografie: Patrick Bongartz
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by