More Sales Result: sales op basis van relatie-opbouw

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2018More Sales Result is een team van professionals dat voor u klaar staat op het gebied van salescoaching en begeleiding en acquisitie. In een persoonlijk gesprek kijken we met jou waar de behoefte ligt om te ondersteunen.

Training


Als je de concurrentie de wind uit de zeilen wilt nemen, heb je inzicht nodig in wie je tegenover je hebt. Daarop ligt dan ook de nadruk in de salestraining. In de training leer je structuur aan te brengen in verkoopgesprekken. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en je commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie. Uiteindelijk ben je beter in staat de klant met de juiste argumenten te overtuigen, zodat de order kan worden afgesloten.

Acquisitie


Binnenkomen bij nieuwe klanten is vaak een kunst op zich. Wij kunnen dit bellen overnemen en er voor zorgen dat u uw agenda naar behoefte gevuld heeft met leads. Tevens kunnen we dit acquireren ook trainen waardoor u zelf met een hoger rendement kunt gaan bellen. PITCH In het kort vertellen wat je doet en daarmee een afspraak bewerkstelligen is geen eenvoudige klus. Ik leer jou, op basis van inlevingsvermogen van je toehoorder, om daar succesvol in te slagen.

OPEN TRAINING

Binnenkort is er weer een open vierdaagse salestraining; 17 en 18 april én 22 en 23 mei. Kent u iemand die weet dat je moet trainen om te presteren in de zakelijke eredivisie of wilt u zelf een salesverdieping waardoor u slimmer gaat verkopen ipv harder, bel mij dan voor vrijblijvende informatie. Harry van Dreumel More Sales Result 06-49657560
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by