Veilig op reis of aan het werk: Ease is het logische vertrekpunt

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2018


Wil Greuel, directeur Ease Travel Clinic

U wilt uw werknemers optimaal beschermen tegen infectieziekten. Omdat de wet dat van u verlangt, maar vooral omdat u uw medewerkers koestert. Circa 230 organisaties kloppen bij Ease Travel Clinic en Health Support aan voor hun bedrijfsvaccinaties. Dat maakt Ease tot Limburgs grootste op het gebied van vaccinatiezorg.
 

Goed beschermd op zakenreis

Een zieke werknemer kost u ruim tweehonderd euro per dag. Natuurlijk zijn lang niet alle ziekten te voorkomen, maar veel infectieziekten wél. Dit kunt u doen door een goede hygiëne in acht te nemen én met de juiste inenting(en). Zo gaan uw medewerkers goed beschermd op zakenreis en is het enige dat ze mee naar huis nemen van hun trip, die beklonken deal. Het is goed om te weten dat ook voor sommige landen in Europa vaccinaties worden geadviseerd en dat voor bepaalde vaccinaties een herhaalprik nodig is en u er op tijd bij moet zijn. U kunt uw vlucht dan wel last minute boeken, maar voor vaccinaties geldt dat niet altijd.


Goed beschermd op de werkvloer

Ook als uw medewerkers nooit voet over de grens zetten, is het belangrijk ze te beschermen tegen infectieziekten als de griep, hepatitis en tetanus. Die laatste ziekte kun je oplopen door een val in straatvuil en kent een hoog sterftecijfer. Bescherming tegen infectieziekten is vooral noodzakelijk voor medewerkers in de zorg. Zij komen in aanraking met patiënten en/of besmet materiaal. Daarnaast lopen medewerkers van de hulpdiensten ook een verhoogd risico op infecties. Minder bekend maar zeker zo belangrijk zijn de risico’s op infecties bij bedrijfshulpverleners (BHV'ers), medewerkers van afvalverwerkende bedrijven of mensen die beroepshalve in contact komen met oppervlaktewater. Naast reisvaccinaties voor zakelijke en particuliere reizigers, verzorgt Ease tevens deze vaccinatieprogramma’s voor werknemers.
 

Méér dan een prikje

Medewerkers beschermen is méér dan vaccineren. Ease kijkt welke actuele risico’s de medewerkers van uw organisatie lopen en brengt in kaart welke voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Ook wordt per medewerker alles geregistreerd, met het oog op het plannen van het vervolgtraject, het opvolgen van een dossier en het afhandelen van prikaccidenten. Verder verricht Ease diverse onderzoeken zoals TBC-keuringen en geeft het gezondheidsverklaringen af voor reizen naar het buitenland.


Daarom Ease

Waarom zou u voor uw reis- of bedrijfsvaccinatie bij Ease aankloppen? Een goede reden is dat zo’n 230 organisaties en duizenden particulieren u voorgingen, van grote zorgorganisaties tot onderwijsinstellingen zoals Arcus en Leeuwenborgh. Een andere goede reden is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een optimale zorg voor een marktconform tarief. Er zijn namelijk grote verschillen tussen de aanbieders van bedrijfs- en reisvaccinaties. En met vijf locaties verspreid over heel Limburg, is er altijd wel een Ease-vestiging bij u in de buurt. Ons mobiele prikteam komt ook graag bij u op locatie.


Zomervakantie

Waar gaat u naartoe deze zomer – naar Thailand, Bali of Zuid-Afrika misschien? Bezoek onze website en kijk op onze interactieve wereldkaart welke vaccinaties nodig zijn of worden aanbevolen voor uw bestemming. Maak daarna gelijk een afspraak – telefonisch of online – en u weet zeker dat u deze zomer goed beschermd op reis gaat! Bel 088 - 0049149 (ma t/m vrij 8.00-17.00 u.) of ga naar www.ease-travelclinic.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by