Business Ontmoet Business: focus op samenwerken en innovatie

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2018


Rens Tanis verzorgde in 2017 de netwerksessie tijdens CONNECTED

Op dinsdag 10 april vindt in De Maaspoort in Venlo de derde editie van het kennisevent CONNECTED plaats. Deelnemers aan dit evenement kunnen deze dag onder andere deelnemen aan diverse parallelsessies. Noord-Limburg Business zal er hiervan één verzorgen.

Als mediapartner van CONNECTED verzorgt Noord-Limburg Business van 15.40 tot 16.25 de paneldiscussie ‘Innovatie door samenwerking’. Hiervoor zijn diverse ondernemers uit de verschillende gemeentes in Noord-Limburg uitgenodigd om deel te nemen. Bezoekers kunnen uit deze succesverhalen ideeën en inspiratie halen om zelf ook tot nieuwe producten of diensten te komen. Jan-Jaap In der Maur van Dagvoorzitter.nl zal deze paneldiscussie begeleiden.

Inschrijven

Wilt u deelnemen aan CONNECTED en deze discussie bijwonen? Inschrijven voor het kennisevent kan via de website van CONNECTED. Voor en na de paneldiscussie bent u van harte welkom om te netwerken bij de stand van Noord-Limburg Business. Namens CONNECTED mogen wij bovendien enkele toegangskaarten (ter waarde van 149 euro) weggeven. Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar sofie@vanmunstermedia.nl.

Na de paneldiscussie tijdens CONNECTED zal Noord-Limburg Business in het kader van Business Ontmoet Business dit jaar nog vijf bijeenkomsten in de regio organiseren. Bent u benieuwd naar onze Business Ontmoet Business bijeenkomsten? U bent meer dan welkom om eenmalig vrijblijvend aan te sluiten. Kijk voor meer informatie op bob.noordlimburgbusiness.nl.

Tip de organisatie
Wilt u ook een keer een Business Ontmoet Business bijeenkomst hosten? Of heeft u een mooie locatie die u graag aan onze leden wilt laten zien? Ook tips voor interessante presentaties zijn van harte welkom! Neem contact op met Sofie Fest (sofie@vanmunstermedia.nl).

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by