De stijl van: Nina Krockow, mind4share

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2018In de rubriek ‘De stijl van’wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Nina Krockow van mind4share aan de beurt.


Fotografie Laurens Eggen

Native German speaker Nina Krockow helpt bedrijven met het aanboren van de Duitse markt via haar eigen bedrijf mind4share. Hiervoor geeft zij onder andere trainingen over de zakelijke en culturele verschillen tussen Nederland en Duitsland. Ook schreef ze het boek ‘Zakendoen in Duitsland’, waarover ze regelmatig presentaties geeft. “Vanwege die trainingen en presentaties sta ik veel op het podium. Ik vind het belangrijk om dan echt iets neer te zetten en indruk te maken met mijn outfit. Omdat ik de voorkeur geef aan een duidelijk silhouet, draag ik veel jurken en jasjes in één opvallende kleur met opvallende details zoals een aparte kraag. Verder houd ik van kleding met een vlotte, sportieve uitstraling. Dat sportieve zit ook vaak in de details, zoals een enkele Adidas-streep op de mouw of zoom. Mijn outfits combineer ik vaak met lange laarzen of blokhakken. Vanwege de presentaties die ik geef, heb ik Marie-José gevraagd om wat meer chique elementen aan mijn kledingstijl toe te voegen. Het mag wat zakelijker zijn, maar moet wel passen bij mijn leeftijd.”De eerste outfit bestaat uit een lichte jas met witte applicaties en een patroon van zwarte, gele en oranje cirkels. Onder de jas draagt Nina een witte top met een grafische print, een sportieve lichtgrijze broek en open zwarte hakschoenen. De blokhakken zijn versierd met zilverkleurige studs. De zwarte laptoptas van kurk komt uit de eigen collectie van Marie-José. “Nina draagt vaak jurkjes en geeft de voorkeur aan donkere kleuren. Daarom heb ik een lichtgrijze broek als basis voor deze outfit genomen. De jas is een statement piece en vind ik echt bij haar passen.” Nina is erg te spreken over de jas en de schoenen. “De jas vind ik prachtig, al ben ik geneigd om hier een zwarte broek onder te dragen. De schoenen vallen op, maar hebben wel een chique uitstraling.”Voor de tweede passessie trekt Marie-José een felrode jurk uit het rek. De opvallende vleermuismouwen zijn afgezet met een rij van vijf goudkleurige, opengewerkte knopen. Eronder draagt Nina rode pumps met een open hak. “De rode jurk vormt samen met de gele sjaal met zwart-witte streep een knipoog naar de afkomst en het bedrijf van Nina”, licht Marie-José toe. “De jurk heeft een klassieke uitstraling. Door deze te combineren met een speels detail in de vorm van een sjaal, zwak je die uitstraling een beetje af.” Nina moet even wennen aan de outfit. “Mijn voorkeur gaat nu nog uit naar sportieve kleding. Dit is een combinatie waar ik qua leeftijd nog even in moet groeien, maar over een paar jaar zie ik mezelf hier wel in rondlopen. Ik heb zeker nieuwe inspiratie opgedaan.”Aan deze rubriek werkten mee:
- Marie-José Korsten, Feel Good Expert
- Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum

Bent u ondernemer en wilt u ook kosteloos deelnemen aan deze rubriek? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar sofie@vanmunstermedia.nl. Iemand nomineren voor de rubriek mag natuurlijk ook!
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by